vtwonen

Stylist Femke blikt terug: make-over in Rotterdam

In deze aflevering van vtwonen zelf aan de slag veranderde stylist Femke Pastijn het ongezellige en mannelijk ingerichte huis van Roxanne en Machiel in een warm en sfeervol thuis. Ben je benieuwd waarom stylist Femke koos voor het thema reizen? En ben je benieuwd welke tip ze voor je heeft? Bekijk snel de video.


Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Jeroen Eijkemans op 2 augustus 2017 om 08:08

Beste, wat een mooie metamorfose. Ik zou graag een werkinstructie krijgen hoe de industriële look is verkregen op de standaard woningbouw kozijnen. Welke materiaal is gebruikt om de vakindeling te maken? Welke kleur en hoe is de verf aangebracht op het kozijn? Is het een aluminium kozijn? Hopelijk kunnen jullie mij helpen met mijn vragen.

>

vtwonen op 2 augustus 2017 om 08:25

Beste Jeroen, we hebben de tussenwand geverfd met de kleur Raaf S 8500-N in zijdeglans op waterbasis. Ook de latjes zijn hiermee geverfd, die we later op het raam hebben aangebracht. Hierdoor is de industriële look ontstaan. Alle materialen hebben we bij Karwei gehaald. Je zou daar dus eens kunnen informeren wat je nu precies allemaal nodig hebt. En dan vooral met welk materiaal je de latjes op het kozijn kunt bevestigen.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties