Muur make-over: met behangstroken fix je dat zo

beeld vtwonen Beeld

Een nieuw jaar staat alweer bijna voor de deur. En daarmee ook een hele lading nieuwe woontrends. Is jouw huis toe aan een make-over, maar heb je geen zin in gedoe met verf? Sla dan je slag met de nieuwe collectie behangstroken van vtwonen, waarmee je een muur zó omtovert.

Lees verder onder de advertentie

Het voordeel van behangen

Behangen is een perfecte manier om een muur in een handomdraai van een nieuw uiterlijk te voorzien. Het is niet voor niets dat dit al sinds jaar en dag veel gebruikt wordt. Je kunt het ook prima combineren met muurverf en bijvoorbeeld slechts één muur behangen in een opvallende kleur. Of breng – voor een subtiel en stijlvol statement – een rechte strook horizontaal aan op een geverfde muur.

Mixen en matchen

Vtwonen heeft een nieuw behangstroken concept op de markt gebracht, waarmee je op een leuke en speelse manier kunt mixen en matchen. Met bijvoorbeeld de vtwonen behangstroken met gouden strepen geef je een moderne woning gemakkelijk een chic tintje mee. Of behang er één muur achter de bank mee en de zithoek oogt gelijk als nieuw. Liever subtieler? Ga dan voor de stijlvolle zilveren stroken. Je raadt het vast al: alle dessins en kleuren zijn uitermate goed om met elkaar te combineren.

LEES OOK
Glasvezelbehang verwijderen? Met dit stappenplan doe je dat als een pro

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

In actie

De behangstroken zijn van vliesbehang gemaakt, en da’s niet zomaar. Dit is namelijk gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen. Nog een pluspunt: je hebt geen behangtafel of -afstomer nodig. Wil je aan de slag? Breng dan eerst de lijm aan op de muur en plak daarna gemakkelijk de behangstrook erop. Herhaal dit tot de gehele muur of ruimte bedekt is. Een kind kan de was doen! Zorg er wel voor dat de muur droog en vlak is, zodat het goed blijft hangen.

Online shoppen? Dat kan ook! Hier kun je op je gemak de hele collectie behangstroken van vtwonen bekijken.

Bron: vtwonen collectie

Lees verder onder de advertentie