Ruimtewinners: 7x de mooiste inbouwkasten

De vakkenkast met ingebouwde bank is geverfd met lijnolieverf in kleur Havgrøn (Ocean Green) van Nature Paint. Deze verf kleurt het hout, terwijl het transparant is, zodat de structuur van het hout zichtbaar blijft. Muur geschilderd in kleur Risør 4120 van Jotun. Salontafel van Warm Nordic, stoel van &Tradition, kleed van Please Wait to be Seated. Beeld

Wanneer je hoge plafonds, schuine daken of ronde muren hebt, bieden standaard kasten vaak geen oplossing. Een kast op maat geeft je de mogelijkheid om het maximale uit de ruimte te halen. Ook als je het met weinig vierkante meters moet doen, zijn inbouwkasten een slimme oplossing. Doe daarom je voordeel met deze 7 beauty’s van inbouwkasten.

Lees verder onder de advertentie

Vakkenkast

In deze kleine woonkamer werd een vakkenkast gemaakt over de hele breedte en hoogte van de muur. Met open planken aan de bovenkant en deuren aan de onderkant voor minder decoratieve dingen, zoals het speelgoed.

Trapkast

beeld vtwonen Beeld barbara kieboom fotografie
Beeld barbara kieboom fotografie

De gang is de eerste ruimte die je ziet als je binnenkomt, daarom is het slim het overzichtelijk en netjes te houden. Met deze mobiele trapkast hang je jassen en tassen op aan rekken en berg je mutsen en sjaals op in de vakken.

Lees verder onder de advertentie

Bijkeuken

beeld vtwonen Beeld

In deze inbouwkast in de bijkeuken is genoeg bergruimte voor alle spullen die je uit het zicht wilt hebben zoals schoonmaakmiddelen. Er is ook een uittreklade waar je je wasmand op kunt zetten. Als klap op de vuurpijl heeft ie een wijnklimaatkast!

Televisiekast

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

In deze strakke inbouwkast van muur tot muur kun je alles kwijt, ook het speelgoed van de kinderen én de televisie. Een groots gebaar voor de hele familie. Door de kleuren van vloer, muur en kast op elkaar af te stemmen, breng je rust in huis.

Inloopkast

beeld vtwonen Beeld

De droom van elke vrouw én man: een walk-in-closet. Heb je bijzondere wensen of wil je alle beschikbare ruimte zo goed mogelijk benutten? Dan kun je een inloopkast op maat (laten) maken. Met de juiste indeling is de kamer praktisch, overzichtelijk en stijlvol.

Lees verder onder de advertentie

Relaxplek

beeld vtwonen Beeld

Ook onze stylisten zijn dol op functionele kasten. Exemplaren waarmee je het huis netjes houdt en die dienen als kamerscheiding of extra zitruimte. Door de nis in de kast ontstaat een knusse zitplek waar je je rustig terug kunt trekken om een boek te lezen.

Eetkamer

beeld vtwonen Beeld Fotografie: Barbara Kieboom | Styling: Marianne Luning
Beeld Fotografie: Barbara Kieboom | Styling: Marianne Luning
Lees verder onder de advertentie

Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd. Deze inbouwkast in de eetkamer is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher. Stylist Marianne bedacht hem voor de bewoners Najet en Ferdinand in Weer verliefd op je huis.

Meer lezen? Zo kies je inbouwkasten of een kast op maat.

Bron: foto 1: styling Rikke Graff Juel, fotografie Anitta Behrendt/Living Inside | foto 2: Styling Femke Pastijn | Fotografie Barbara Kieboom | foto 3: styling Fietje Bruijn, fotografie Barbara Kieboom | foto 4, 5 en 7: styling: Marianne Luning, fotografie Barbara Kieboom | foto 6: styling Frans Uyterlinde, fotografie Barbara Kieboom

Lees verder onder de advertentie