WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nu te bestellen: vtverbouwen extra m2

Haal meer uit je huis met vtverbouwen! Het vierde nummer van vtverbouwen staat compleet in het teken van het uitbreiden van je huis en is nu overal verkrijgbaar. Of bestel het nummer makkelijk online en betaal geen verzendkosten. Nieuwsgierig? Neem hieronder een kijkje in de dikke bewaargids:

vtverbouwen

Begin dit jaar lanceerden we vtverbouwen met een vuistdik keukennummer. Dit nieuwe merk heeft als doel jouw ideale partner in het verbouwproces te zijn. Zoals hoofdredacteur Nicolette Fox zei: ‘Met hulp van vtverbouwen weet je hoe je met je aannemer moet praten.’ Nu ligt het vierde nummer in de winkel: vtverbouwen extra m2 aan je huis.

vtverbouwen: extra m2 aan je huis

Er is geen plek op aarde zo fijn als thuis. Van die plek willen we graag een beetje meer. Hoe zorg je ervoor dat er meer ruimte in jouw huis ontstaat? Ga je voor een grote uit- of aanbouw? Of creëer je meer ruimte met slimme stylingtrucs en kleine ingrepen? Wat je wens ook is, vtverbouwen: meer m2 helpt je door het proces heen. Laat je inspireren door bewoners die op unieke manier hun woning hebben vergroot, zoals Karen en Judith die tegen de gehele achtergevel van hun huis een houten vide bouwden. Of leer hoe je elektriciteit en warmte in je nieuwe ruimtes aanlegt. Wist je bijvoorbeeld dat je met bepaalde ramen warmte kunt regelen? En wat gaan al die uitbreidingen kosten? Van offertes aanvragen tot financiering regelen: ook het kostenplaatje komt uitgebreid aan bod.

Dit kun je verwachten

Voor iedereen die een ruimer huis wil is dit nummer een uitkomst. vtverbouwen extra m2 is het meest complete magazine voor het vergroten van je huis met 260 (!) pagina’s inspiratie voor slechts € 14,95.

  • Erop, eraan of eronder: waar kunnen die extra vierkante meters gewonnen worden?
  • Een groter huis met kleine ingrepen.
  • Stappenplan: zo creëer je een dakterras.
  • 4x binnenkijken bij mensen die slim verbouwd hebben.
  • Shoppings van stopcontacten tot deurklinken.
  • Professioneel advies: architecten over ruimte winnen.

Gratis thuisbezorgd

vtverbouwen extra m2 ligt nu in de schappen. Je kunt ‘m natuurlijk ook online bestellen. Helemaal fijn: je betaalt geen verzendkosten. Het nemen van een abonnement op vtverbouwen is niet mogelijk, dus houd onze website, social media-kanalen en nieuwsbrief in de gaten om nooit een nummer te missen. Nog niet uitgelezen? Laat je inspireren door onze vtwonen specials.

Meer verbouwinspiratie nodig? Lees hier alles wat je wilt weten over verbouwen.

nog meer: vtverbouwen