Haal meer uit je keuken met vtverbouwen keuken

beeld vtwonen Beeld

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun eigen huis te verbouwen in plaats van te verhuizen. Voor die mensen komt vtwonen met een compleet nieuw merk: vtverbouwen. Naast de inspirerende content die je van ons gewend bent, staan deze bewaargidsen boordevol écht praktische informatie zodat jij vol zekerheid een verbouwing kunt instappen. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in het eerste nummer: vtverbouwen keuken.

Lees verder onder de advertentie

Verbouwpartner

Wie weleens verbouwd heeft weet: het is niet lastig om informatie te vinden, dat is er in overvloed, het is wél lastig de juiste, objectieve informatie te vinden. Daarom is er voor iedereen met plannen om te verbouwen een nieuw blad: vtverbouwen. Vier keer per jaar verschijnt er een vuistdik nummer (je kunt je armspieren ermee trainen, zó dik zijn ze) dat compleet in het teken staat van één verbouwproject: van verduurzaming tot uitbouwen. vtverbouwen is de ideale partner in het verbouwprocess. Hoofdredacteur Nicolette Fox: ‘Met hulp van vtverbouwen weet je hoe je met je aannemer moet praten. Wat zijn normale prijzen? Waar moet ik op letten? Hoe kan ik onderhandelen? Wat zijn de vaktermen die ik moet kennen? Dit concept is een primeur. We willen je helpen meer uit je huis te halen. Natuurlijk zit er ook een inspirerend randje aan. Zo wordt je keuken een beetje van de keukenmakers en een beetje van jezelf.’

vtverbouwen: haal meer uit je huis

Lees verder onder de advertentie

Wat kun je verwachten van vtverbouwen keuken?

Voor iedereen die een droomkeuken voor ogen heeft is dit nummer onmisbaar. vtverbouwen keuken is het meest complete keukenmagazine met 260 (!) pagina’s inspiratie voor slechts € 14,95. De allereerste vtverbouwen ligt nu in de schappen.

  • Van landelijk tot industrieel: 6 tijdloze keukenstijlen.
  • Neem een kijkje in de keuken van anderen.
  • De laatste trends binnen het keukenlandschap volgens keukenontwerpers.
  • Van keukendroom naar droomkeuken met een gedetailleerd stappenplan.
  • Zo wordt je keuken duurzaam en smart.
  • Let’s talk business: de zakelijke kant van de verbouwing.

Speel je met het idee van een nieuwe keuken? Dan valt er iets te leren. Nicolette: ‘Mijn man is de chef in huis, hij vindt koken leuk. Bij het kopen van onze huidige keuken was zijn eis duidelijk: er moest een goed fornuis zijn. De stijl van de rest van de keuken hebben we op het fornuis aangepast. Nu duurzaamheid een steeds groter issue wordt, voel ik toch een beetje die “gas-schaamte”, maar ik wil niet mijn hele keuken omgooien. Tijdens het maken van dit nummer ontdekte ik dat daar prachtige oplossingen voor zijn. Zo kun je speciale inductieplaten over je fornuis laten bouwen. Slim!’

Lees verder onder de advertentie

Gratis thuisbezorgd

Je kunt vtverbouwen keuken online bestellen. Je vindt ‘m tussen de vtwonen specials. Goed nieuws: je betaalt tijdelijk geen verzendkosten!