WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nu te bestellen: vtverbouwen futureproof

Haal meer uit je huis met vtverbouwen! Het derde nummer van vtverbouwen staat compleet in het teken van het huis van de toekomst en is overal verkrijgbaar. Of bestel het nummer makkelijk online. Nieuwsgierig? Neem hieronder een kijkje in de vuistdikke bewaargids:

vtverbouwen

Eerder dit jaar lanceerden we vtverbouwen. Dit nieuwe merk heeft als doel jouw ideale partner in het verbouwproces te zijn. Zoals hoofdredacteur Nicolette Fox zei: ‘Met hulp van vtverbouwen weet je hoe je met je aannemer moet praten.’ Nu ligt het derde nummer alweer in de winkel: vtverbouwen futureproof.

vtverbouwen: futureproof

Het huis van de toekomst creëer je vandaag met dit 260 pagina’s dikke magazine. ‘Er ging een wereld voor me open,’ zegt Helmke van Geel, die de coördinatie van het nummer op zich nam. ‘Er kan zo veel! Zo kunnen er uit plantaardige bronnen oersterke bouwmaterialen worden gemaakt. Mycelium, bijvoorbeeld, is een grote ontdekking. Dit paddenstoelweefsel groeit razendsnel en wordt nu al verwerkt in bouwplaten. Ook het ‘nieuwe beton’, kruislaaghout, neemt grote vlucht. Hiermee kun je vrijwel prefab huizen in elkaar zetten. Duurzaam en nog mooi ook. Iedereen met bouwplannen en de wens om te verduurzamen heeft iets aan dit tijdschrift. Alle ins & outs van een futureproof huis worden stap voor stap uitgelegd. Ook als je geen verbouwplannen hebt kun je je laten inspireren. We willen toch allemaal een schone toekomst?’

Dit kun je verwachten

Voor iedereen die een duurzamer of slimmer huis wil is dit nummer onmisbaar. vtverbouwen futureproof staat boordevol verbouwtips en inspiratie en is nu verkrijgbaar voor slechts € 14,95.

  • 5x binnenkijken in duurzame huizen
  • Futureproof checklist: zo is jouw huis klaar voor de toekomst
  • Van paddenstoel tot alg: met deze materialen gaan we bouwen
  • Pioniers over het huis van morgen
  • Veiliger en goedkoper wonen met een slim huis

vtverbouwen specials

vtverbouwen futureproof ligt nu in de schappen. Je kunt ‘m natuurlijk ook online bestellen. Het nemen van een abonnement op vtverbouwen is niet mogelijk, dus houd onze website, social media-kanalen en nieuwsbrief in de gaten om nooit een nummer te missen. Nog niet uitgelezen? Laat je inspireren door een van onze andere vtverbouwen specials.

Meer verbouwinspiratie nodig? Lees hier alles wat je wilt weten over verbouwen.

nog meer: vtverbouwen