WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Onze favoriete make-overs uit ‘Zelf aan de slag’

Met het oog op het nieuwe seizoen van ‘Zelf aan de slag’ blikken we maar wat graag nog even terug op de mooie make-overs van het vorige seizoen. Tien woonproblemen, tien huizen op z’n kop en tien verrassende interieurs. Onze favorieten? Lastig kiezen hoor, maar wat dacht je van deze drie metamorfoses? zelf aan de slag

1. Make-over in Vijfhuizen

Stylist Femke Pastijn ging in Vijfhuizen aan de slag in het nieuwbouwhuis van Sander en Eline. Voor Sander stond rust gelijk aan wit. Eline probeerde daar wat kleur aan toe te voegen in de vorm van pasteltinten. Het resultaat? Ontevreden bewoners en een saai huis.

Femke schoot te hulp; het werd tijd voor wat karakter in huis. Ze plaatste een enorme vakkenkast die de muur volledig bedekte en bracht jaren 30 elementen in het interieur aan. En de bank, die plaatste ze gewoon midden in de woonkamer. Het werd een luchtig geheel met stiekem best wat kleur!

Wil je de aflevering nog eens terugzien? Bekijk de aflevering en shop de producten, of blik samen met Femke terug op de make-over.

zelf aan de slag

2. Make-over in Rotterdam

De make-over in Rotterdam mag in ons rijtje met favorieten zeker niet ontbreken. Het studentikoze mannenhuis van Roxanne en Machiel was ongezellig en hokkerig ingedeeld en stond vol met grote meubels. Na de komst van stylist Femke Pastijn was van dit studentikoze sfeertje niets meer over. Ze stelde het thema reizen centraal, en dat zien we overal in terug. Stoere elementen gecombineerd met veel groen gaven het interieur karakter.

Femke ontwierp een interieur dat geschikt is voor veel mensen in een kleine woning. Ze plaatste de tv ver van de bank af, zodat de bewoners met een grote groep vrienden tv kunnen kijken. En de tafel? Die zet ze in een klein huis liever een beetje uit het zicht, zodat deze bij binnenkomst niet direct opvalt. Een eerste blik vol rust.

Ook fan van deze make-over? Je shopt de producten hier. Wil je nou meer zien? Bekijk dan de aflevering en de video waarin Femke terugblikt op deze make-over.

paars behang

3. Make-over in Den Haag

En tot slot de make-over in Den Haag, waar stylist Anke Helmich samen met bewoners Belinda en Johan aan de slag ging. De smaakverschillen tussen de twee konden bijna niet groter; zij houdt van licht en romantisch, hij van donker en strak. Het gevolg: een kil en ongezellig interieur en twee ontevreden bewoners. De hulp van Anke kwam dus als geroepen.

Anke koos voor kleur. Veel lichte kleuren, waardoor de rust wel behouden werd. Ook de extra opbergruimte in de vorm van een heuse speelgoedkast en opbergbank kwam de rust in huis ten goede. Weg opbergprobleem! Een gezellig familiehuis met stoere, strakke lijnen én twee blije bewoners.

Bekijk de aflevering en de tips van stylist Anke voor meer inspiratie. Iets leuks gespot? In de shop vind je de items uit de aflevering.

Virtuele tour

Wil je het resultaat van de andere make-overs ook met eigen ogen zien? Bekijk dan de 360° tours door alle huizen. Beleef de metamorfoses in 360º en waan je je op jouw favoriete plekje in huis!

Shoppen

shopping zelf aan de slag

Kussen van By Mölle, kussen van Fest Amsterdam, kussen van By Mölle, pot van Ferm Living, bijzettafel van Dutchbone, stoel van Casa Vivante, hanglamp van vtwonen, tafellamp van Madam Stoltz, mok set van 4 van Hkliving, klok van Zuiver, lijst G van House Doctor, lijst van House Doctor.

nog meer: tv