Vanaf woensdag 27 oktober: nóg meer ‘Weer verliefd op je huis’ op de buis

beeld vtwonen Beeld

Omdat we weten dat niemand genoeg kan krijgen van de make-overs van onze stylisten hebben we een fijne verrassing: vanaf 27 oktober zie je naast de geliefde zondagavondafleveringen óók elke woensdagavond om 20:30 een nieuwe aflevering op televisie. Zeg maar hallo tegen nog een favoriet televisiemoment!

Lees verder onder de advertentie

8 nieuwe afleveringen

Zijn deze extra afleveringen herhalingen? Nee, het zijn 8 splinternieuwe afleveringen waarin Eva, Fietje, Frans en Marianne je meenemen in hun make-overproces. Dus náást de zondagavond, staat nu óók de woensdagavond in het teken van inspirerende make-overs. Van moderne hoekwoning met ongelukkige indeling tot donkere boerderij met waterschade: de stylisten weten ook in deze extra afleveringen weer elke woning om te toveren tot woonparadijs. Bekijk hieronder een korte preview:

Elke woensdagavond op tv

Dit extra seizoen is elke woensdagavond om 20:30 te zien op SBS6. In aflevering 1 zie je hoe Koen en Anneloes uit Baarn het maar niet eens worden over de indeling en inrichting van hun hoekhuis met moderne, glazen uitbouw. Daarnaast wil hij graag moderne, strakke meubels in huis, terwijl zij liever een romantische vibe creëert. Dit lijkt een onmogelijke combinatie, toch? Gelukkig denkt stylist Fietje de gouden oplossingen te hebben. Kijk woensdagavond om te zien of het haar lukt en zie hieronder alvast een kleine sneak peek.

undefined

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Sneak peek Fietje in Baarn

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Wat is jouw woonstijl eigenlijk?

Hoe weten stylisten toch altijd compleet verschillende smaken te verenigen? Het begint allemaal met bepalen wat de woonstijlen van de bewoners zijn. Want bij elke woonstijl passen bepaalde kleurpaletten, materialen, patronen en vormen. Als je die weet te bepalen, kun je makkelijker mixen en matchen. Weet jij niet welke woonstijl bij jou past? Doe de woontest die ook de bewoners uit dit seizoen deden om te bepalen welke woonstijl bij jou past.

WOONSTIJL BEPALEN?
Doe hier de woontest en ontdek welke woonstijl bij jou past

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Bron: fotografie Margriet Hoekstra