vtwonen

Zondag 27 november: Belinda en Johan uit Den Haag

In aflevering 7 zien we Belinda en Johan. Het stel kocht twee jaar geleden een eengezinswoning in Den Haag. Na veel klussen, is hun droomhuis eindelijk af. Nu schreeuwt alleen het interieur nog om een make-over. Eén ding is zeker, de opvallende vloer vliegt als eerste het huis uit.

Den Haag

Eerst klussen, dan stylen

De smaakverschillen tussen de twee kunnen bijna niet groter; zij houdt van licht en romantisch, hij van donker en strak. Aan stylist Anke Helmich de uitdaging om de smaakverschillen van het stel bij elkaar te brengen. Maar pas nadat het stel zelf de basis heeft gelegd aan het nieuwe interieur. Ze leggen zelf een nieuwe vloer en geven de wanden een nieuwe kleur. Niet één kleur, niet twee, maar meerdere kleuren.

Fotografie: Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Ingrid Schreuder op 27 november 2016 om 20:39

Ik vind de doorlopende kast waar de tv op staat van de aflevering van 27 november erg mooi. Waar is deze te koop en is deze in verschillende kleuren te krijgen of dien je deze dan zelf te verven. Wat is de afmeting per onderdeel of koop je deze per twee of drie. Zijn er variaties in deurtjes, lades etc. Ik zie jullie reactie graag tegemoet.
Alvast dankt!

Vriendelijke groet,
Ingrid Schreuder

>

jolanda op 27 november 2016 om 20:10

Wat een mooie kleuren! Hebben jullie de kleurnummers voor ons?

Shop suggesties

Inspiratie suggesties