Zondag 12 november: Wendy en Quincy uit Pijnacker

Aanstaande zondag zie je een nieuwe aflevering van vtwonen ‘Zelf aan de slag’. We gaan langs bij Wendy en Quincy, die 6 jaar geleden verhuisde naar hun rijtjeswoning in Pijnacker. Met een depressie van Quincy, was het interieur niet de grootste prioriteit. Nu alles weer op de rit staat, is een warm en gezellig thuis de volgende stap. En daar gaan ze zelf mee aan de slag!

Donkere kleuren versus lichte kleuren

Het interieur, met druk behang, past niet meer bij Wendy en Quincy. Het was een poging om een statement te maken in de ruime woonkamer, die wat onpersoonlijk en kaal aanvoelt. Ook door de uiteenlopende woonstijlen lukt het ze maar niet om het interieur eigen te maken. Wendy houdt namelijk van warmte, romantiek en donkere kleuren, terwijl Quincy van robuuste materialen en lichte kleuren houdt. Gelukkig helpt stylist Anke Helmich ze met een klusplan. Benieuwd naar het resultaat? Kijk zondag 12 november om 19:30 uur op SBS6.

nog meer: tv

Reacties:

Nienke T Schroots op 12 november 2017 om 20:28

Beste vt wonenredactie,

Wij zitten nu 'vt wonen zelf aan de slag' te kijken en daar komt een hele gave kast voorbij, een grote soort lockerkast met 12 (?) genummerde deurtjes. Op de vt wonensite kan ik m niet vinden. Zouden jullie ons kunnen vertellen waar waar wij deze kast in het echt kunnen zien?

Alvast bedankt voor het antwoord
Groetjes Nienke

Petra rietman op 12 november 2017 om 20:32

Ik zou graag willen weten welke kleuren verf er zijn gebruikt gaat dan om de groene kleur in lichtste vorm van afl zondag 12 nov.

Ik hoor het graag,

van Engelen op 12 november 2017 om 20:37

Zondag 12 november: Wendy en Quincy uit Pijnacker:
Afschuwelijke inrichting en styling!!! Waar zijn de stylisten van voorheen gebleven???? Wat een afgang!! Valt mee dat er nog geen macramewerkjes werden opgehangen. Ik heb mij kapot geërgerd! Groen groener groenst en dan die achterlijke louvre schuifdeuren op schrootjes + een superlelijke roomdivider pfffff dacht dat we dit wel gezien hadden sedert de jaren 70 ………………

Beste van Engelen, bedankt voor deze reactie vol ergernis!! Verbouwen of Verhuizen zie je op woensdagavonden en Weer verliefd op je huis wellicht volgend jaar weer…

Annet op 12 november 2017 om 20:49

Ik ben helemaal weg van de eetkamertafel die is gebruikt in de aflevering van 12 november waar is die te koop?

Manon Treffers op 12 november 2017 om 21:14

Wat een leuke uitzending.
Ik vond de hanglampen boven de eettafel erg mooi. Maar krijg ze niet zo snel gevonden op jullie site.
Hoe heten ze?

Groetjes Manon Treffers

Beste allemaal, in dit artikel vinden jullie alle gebruikte producten terug: https://www.vtwonen.nl/tv/zelf-aan-de-slag/aflevering-5-kijken-kopen-en-klussen-seizoen-3/

Astrid Overkamp op 17 maart 2018 om 20:46

Geachte lezer, ik zag vandaag een herhaling van jullie programma. Een prachtige inrichting, mooie mensen en ik heb geen idee welke aflevering dit was. Een blonde vrouw met een donkere man. Mooi stel!