vtwonen

Aflevering 5: klusvideo bureauhuisje maken (seizoen 1)

Zeg maar dag tegen rondslingerend speelgoed in de woonkamer. Met dit bureauhuisje van Karwei hebben de kinderen vanaf nu hun eigen speelzone. Eindelijk. Ook geschikt om serieus werk te verrichten, als huiswerk maken en lezen. In zo’n speelgoedhuis voelen ze zich vast snel thuis. Je maakt de speelhoek zelf. Hoe? Dat leggen we stap voor stap uit.

speelhoek

Klusvideo: speelhoek maken

“Zo’n groot speelparadijs helemaal zelf maken? Dat kan ik nooit…” Wij denken van wel! In deze video leggen we uit hoe je dat doet. In deze klus is de hoofdrol weggelegd voor underlayment. Wat je verder nodig hebt, vind je in de werkbeschrijving. Handen uit de mouwen en aan de slag.

Tip: Bepaal eerst de juiste werkhoogte. 73 cm. is een geschikte bureau-hoogte. Controleer of dit bij jou thuis ook de juiste hoogte is. Pas anders de hoogte aan.

Kinderparadijs in de speelhoek

Monteer als finishing touch een steigerbuis in het bureau. Hang er hanglampen in en uren, van ’s ochtends tot ’s avonds, speelplezier gegarandeerd! Ook leuk om alle gemaakte kunstwerken aan op te hangen. Heb je de make-over gezien in vtwonen doe-het-zelf aflevering 5? Daar zie je hoe blij de kinderen zijn met hun nieuwe speelhoek. Shop hier de producten uit aflevering 5 voor de finishing touch.

speelhoek bureauhuisje

Bron: in samenwerking met KARWEI | Fotografie Barbara Kieboom | gezien in vtwonen doe-het-zelf aflevering 5

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

AJRAM op 9 augustus 2015 om 21:32

EEN PRACHTIG RESULTAAT, COMPLIMENTEN VOOR ZOVEEL SFEER IN DIE KAMER. IK VOND DE VLOER OOK SUPER,DIE LAG ER AL MAAR IK ZOU GRAAG WETEN WELKE MERK HET WAS.

>

vtwonen op 10 augustus 2015 om 10:10

Beste Ajram, de vloer is gekocht bij: Outlet Houten Vloeren - Marconistraat 27 - 1704 RH Heerhugowaard. Het type van de vloer is: Eiken Lamel 20x240 mm. De bewoners hebben gekozen voor vloer met zo min mogelijk boombutsen. Ook is de vloer in witte natuurzeep gezet, vandaar de lichte white wash kleur.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties