WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Aflevering 5: klusvideo bureauhuisje maken (seizoen 1)

Zeg maar dag tegen rondslingerend speelgoed in de woonkamer. Met dit bureauhuisje van Karwei hebben de kinderen vanaf nu hun eigen speelzone. Eindelijk. Ook geschikt om serieus werk te verrichten, als huiswerk maken en lezen. In zo’n speelgoedhuis voelen ze zich vast snel thuis. Je maakt de speelhoek zelf. Hoe? Dat leggen we stap voor stap uit.

Klusvideo: speelhoek maken

“Zo’n groot speelparadijs helemaal zelf maken? Dat kan ik nooit…” Wij denken van wel! In deze video leggen we uit hoe je dat doet. In deze klus is de hoofdrol weggelegd voor underlayment. Wat je verder nodig hebt, vind je in de werkbeschrijving. Handen uit de mouwen en aan de slag.

Tip: Bepaal eerst de juiste werkhoogte. 73 cm. is een geschikte bureau-hoogte. Controleer of dit bij jou thuis ook de juiste hoogte is. Pas anders de hoogte aan.

Kinderparadijs in de speelhoek

Monteer als finishing touch een steigerbuis in het bureau. Hang er hanglampen in en uren, van ’s ochtends tot ’s avonds, speelplezier gegarandeerd! Ook leuk om alle gemaakte kunstwerken aan op te hangen. Heb je de make-over gezien in vtwonen doe-het-zelf aflevering 5? Daar zie je hoe blij de kinderen zijn met hun nieuwe speelhoek. Shop hier de producten uit aflevering 5 voor de finishing touch.

speelhoek bureauhuisje

Bron: in samenwerking met KARWEI | Fotografie Barbara Kieboom | gezien in vtwonen doe-het-zelf aflevering 5

nog meer: tv