WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Aflevering 4: klusvideo vakkenwand maken (seizoen 1)

Van saaie, lege wand tot blikvanger van de slaapkamer; de vakkenwand van Karwei is de oplossing! Een speelse etalage voor al je spullen die liggen te trappelen om eindelijk onder dat stof uit te kruipen. En je maakt ‘m zelf. Hoe? Dat leggen we vak voor vak uit.

vakkenwand-detail

Klusvideo: vakkenwand maken

Twee linkerhanden? Geen probleem. Nog nooit eerder een hamer vastgehouden? Voor alles is een eerste keer. Waar te beginnen met de vakkenwand? Wij helpen je! In deze video leggen we je uit hoe je de vakkenwand zelf kunt maken. Vuren latten gereed, werktekening bij de hand en hamer en spijkers in de aanslag: 1, 2, 3… Aan de slag.

Tip: met een likje verf maak je de vakkenwand nog aantrekkelijker. Schilder de latten eerst in de gewenste kleur, laat de verf goed drogen en ga dan pas monteren.

XL vakkenwand

Zelf maken, betekent zelf bepalen. Van XS tot XL, de vakkenwand is geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Varieer met dunne en dikke plankjes voor een speels effect. Heb je de slaapkamer make-over gezien in vtwonen doe-het-zelf aflevering 4? Daar zie je dat je de wand ook als bedhoofdeinde en tussenwand kunt gebruiken. Multifunctioneel! Shop hier de producten uit aflevering 4 voor de finishing touch.

vakkenwand

Bron: in samenwerking met KARWEI | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: tv