WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 11 juni: Inge en Pim uit Alkmaar

Pim en Inge kochten drie jaar geleden een drive-in woning in Alkmaar. Ze waren meteen smoorverliefd op de ruimte van het huis én de leefkeuken. Ook de mogelijkheid om een studio voor Pim op te nemen in huis was een van de doorslaggevende factoren. Zelf aan de slag Alkmaar drive-in woning

Kleurenfeestje op de eerste verdieping?

De woonkeuken, op de begane grond, is het hart van het huis. De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping, maar daar brengt het gezin weinig tijd door want de keuken absoluut de favoriete plek in huis. En dat vinden ze toch wat zonde, want de woonkamer is een ruime en fijne ruimte. Aan stylist Leonie de taak om deze plek in huis om te toveren tot een warm en sfeervol geheel. En dat wordt een uitdaging want Pim houdt van groots, robuust en landelijk, terwijl Inge zich thuis ziet komen in een Pippi Langkous villa. Maar je weet wat er eerst moet gebeuren, nietwaar? Precies, de bewoners gaan zelf aan de slag.

Zondag 11 juni om 19.30 uur zie je voorlopig de laatste aflevering van Zelf aan de slag. We houden een zomerstop. Maar beloofd, in september keren we terug met gloednieuwe afleveringen Weer verliefd op je huis, gevolgd door jawel, Zelf aan de slag én Verbouwen of Verhuizen.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 4.

Fotografie: Barbara Kieboom

nog meer: tv