kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Aflevering 2: klusvideo entreemeubel maken (seizoen 1)

Van onoverzichtelijke binnenkomst naar opgeruimde hal; het entreemeubel van Karwei is de oplossing! Jassen, schoenen, sjaals en ander prullaria ‘verstop’ je in dit meubel. Eén, of misschien twee, keer knipperen en alle rommel is uit zicht verdwenen. Hè, dat voelt fijn. Je maakt het meubel helemaal zelf. Hoe? Dat leggen we stap voor stap uit.

Klusvideo: entreemeubel maken

Om de hal opgeruimd en netjes te krijgen, moet je wel eerst zelf aan de slag. Na ‘zware’ arbeid, volgt gegarandeerd een voldaan gevoel. Voor deze klus heb je onder andere steigerhout nodig. Wat je verder nodig hebt, hebben we in deze werkbeschrijving overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Stroop je mouwen op, laat je klushanden zien en ga enthousiast dit entreemeubel maken!

Voor het hele gezin

De hoogte van de kapstok en het kastje zijn uiteraard aan verschillende lengtes aan te passen. Zo kunnen zowel volwassenen als kinderen netjes hun spullen opbergen in dit entreemeubel. Opgeruimd staat netjes! Heb je de make-over gezien in vtwonen doe-het-zelf aflevering 2? Daar zie je dat de hal een flinke opknapbeurt heeft gehad. Shop hier de producten uit aflevering 2 voor de finishing touch.

entreemeubel maken

Bron: in samenwerking met Karwei | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: tv