vtwonen

Aflevering 2: Geertje en Erik uit Oudekerk (seizoen 1)

Twee jaar geleden verhuisden Geertje (37) en Erik (49) samen met hun kinderen Max en Roos van hartje Amsterdam naar het landelijke Ouderkerk aan de Amstel. Een landelijke omgeving betekent rust, maar niet voor Erik. De hal is voor hem een grote ergernis. Geertje verrast hem met een spiksplinternieuwe hal. Eentje waar hij wél blij mee is!

Even voorstellen in Oudekerk

Opgeruimde hal

Geertje en Erik zijn enorm blij met hun huis en het vrije uitzicht op de weilanden. Maar toch ergert Erik zich al 2 jaar enorm aan de hal. Hij heeft in het afgelopen jaar alle zorgen in- en rond het huis op zich genomen, zodat Geertje zich volledig op haar nieuwe baan kon storten. Om hem te bedanken wil Geertje hem verrassen door van de hal een mooie en opgeruimde plek maken. Doe-het-zelf stylist Corrien Flohil is een ster als het gaat om het indelen van kleine ruimtes en bedenkt een plan waarbij ook Geertje haar handen uit de mouwen zal moeten steken. Wat haar project is, zie je zondag om 18:00 uur op SBS6!

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 2.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anoniem op 3 mei 2015 om 18:49

Ik heb zonet de uitzending bekeken en zag heel snel een heel leuk rugzakje en koffersetje voorbij komen. Op deze foto zijn ze beter te zien. Misschien een beetje een rare vraag, maar zijn deze spulletjes ergens te koop? Vind ze erg leuk! In een VT Wonen winkel misschien. Hoor graag van jullie. Vriendelijke groet van Erik.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties