vtwonen

Laura en Erwin uit Almere (afl. 1 seizoen 3)

Aanstaande zondag is het zo ver. Dan zie je weer vier nieuwe afleveringen van vtwonen ‘Zelf aan de slag’. Wij hebben er zin in! Het wordt weer een seizoen vol handige rechterhanden en inspirerende klussen. Viktor Brand, het klusteam en de vtwonen DIY stylisten gaan samen met de bewoners aan de slag om een oplossing te zoeken voor hun woonprobleem. Ook dit seizoen leggen de stellen zelf de basis! We trappen dit seizoen af met Laura en Erwin uit Almere. 

zelf aan de slag

Rust in stijl of niet te strak met vintage

Laura en Erwin wonen samen met hun twee kinderen in Almere. Wat een woning voor twee moest worden, werd een woning voor vier. Daar ligt ook direct het woonprobleem: hoe deel je een kleine benedenverdieping in, zodat er toch voor het hele gezin ruimte is? Daarbij liggen ook de woonsmaken van het stel ver uiteen. Laura houdt van kleurrijk en zo leeg mogelijk. Ze heeft graag rust, maar wel in stijl. Terwijl Erwin houdt van prullaria. Van hem hoeft een inrichting niet te strak te zijn. Met vintage, hout en leer komt Erwin er wel uit. Stylist Kim Rossenberg bedenkt een plan waar de bewoners zelf mee aan de slag gaan en zorgt later voor de finishing touch. Zondag 21 mei om 19.30 uur op SBS6. Kijk jij mee? Nog even terugblikken op de vorige seizoenen en je kunt weer zelf aan de slag!

Bekijk de producten die zijn gebruikt in aflevering 1.

Fotografie: Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Yvonne op 21 mei 2017 om 20:35

Laura en Erwin. Aflevering 21 mei

Beste lezer,
Welke kleur groen is bij hen gebruikt?
En hoe heet het laminaat?
B.v.d.

>

Shanna op 21 mei 2017 om 20:31

Dag,
Ik zou graag weten waar de overgordijnen uit de aflevering van Erwin en Laura gekocht zijn?
Hoop te horen!
Met vriendelijke groet,
Shanna

>

Ronald op 21 mei 2017 om 19:58

Welke kleur groen is er op de muur gebruikt.

>

anneke de lange op 18 mei 2017 om 19:29

Ik ben Anneke en mantelzorgster voor Tineke dek. Zij is ernstig ziek en ik wilde haar opgeven, omdat zij "gek" is op Viktor en Fietje. Ik ook. Ik heb zelf al bijna alles af. Het gaat alléén om de woonkamer, waar wij de kleuren niet van weten, het niet eens worden over de salontafel en TV-kast, maar zitten op één lijn qua stijl: Landelijk, rustig en Tineke is weg van de vloerkleden die er versleten uitzien. Zij weet niets van mijn contacten met jullie. Zij kijkt veel TV en daar heb ik een mooie 40" voor haar gekocht. Ook alles geverfd. Ik hoop het zo voor haar. Zij heeft een kleine woonkamer: ongeveer 4 x 5 m2.Hartelijk dank voor het in ieder geval lezen va mijn mail en doe Viktor en Fietje de hartelijke groeten. VT-wonen is haar programma en dan zit ze aal op de eerste rij.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties