WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Weer verliefd op je huis is terug met een gloednieuw seizoen vol verrassende make-overs

Het is weer zover: vanaf zondag 20 februari kun je het gloednieuwe seizoen van vtwonen Weer verliefd op je huis op SBS6 zien. Kees Tol maakt samen met de vtwonen-stylisten bewoners weer verliefd op hun huis. Krijg alvast een voorproefje van wat dit seizoen voor jou in petto heeft.

Stylisten vtwonen seizoen 16

Seizoen 16

Een nieuw seizoen gaat van start. In het 16e seizoen doen de stylisten Frans, Fietje, Marianne en Eva weer hard hun best om interieurs een geslaagde make-over te geven.

De eerste aflevering is te zien op zondag 20 februari om 19:25 op SBS6. Fietje gaat in de eerste aflevering aan de slag bij Frank en Karin uit Huizen. Hun woonwens is om een prettige plek te creëren voor hun gezin met drie tieners in een lange woonruimte.

Verder gaat Eva dit seizoen aan de slag met verschillende woonfuncties in een vierkante ruimte, pakt Frans een overwegend bruin huis aan en maakt Marianne een samenhangend geheel van verschillende verdiepingen.

Sneak peak…

Krijg hier alvast een indruk van het eindresultaat uit aflevering 1. Zit jij zondag klaar om de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Weer verliefd op je huis te kijken?

Kast tak lamp pot
nog meer: tv