WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Voor en na: de mooiste vtwonen make-overs op een rij

Het kijken naar make-overs valt voor velen in het rijtje ‘feel good televisie’. Het kan immers haast rustgevend zijn om een ruimte te zien veranderen van chaotisch en onsamenhangend naar stijlvol, rustgevend en in balans. En dat was precies de missie van de vtwonen-stylisten, die in Weer verliefd op je huis Extra wederom de prachtigste make-overs op poten zetten. We blikken terug op de mooiste resultaten van het seizoen.

Baarn

In Baarn zorgden de ietwat studentikoze meubels van Koen en Annelies ervoor dat hun lichte nieuwbouwwoning niet als een fijn thuis voelde. Ook speelde het feit dat Koen kleurenblind is en Annelies geen keuzes durfde te maken hen parten, waardoor hun woning een wat onsamenhangend en nietszeggende uitstraling had gekregen. Stylist Fietje toverde de woning om tot een speels en spannend geheel, mét veel opbergruimte en kleur.

Sint Pancras

Een statige notariswoning behoeft een statig interieur. Toch lukte het Mike en Marleen niet om hun droomhuis naar wens in te richten. Het resultaat? Een grote ruimte zonder samenhang. Hun zeer uiteenlopende woonstijlen maakten de boel er niet gemakkelijker op. vtwonen-stylist Frans toverde hun huis in aflevering twee van Weer verliefd op je huis Extra om tot een lichte, chique woning die als een hotel voelt. De stijl? Hotel Marbelous’!

Haarlem

Kleurrijk, dat was de woning van Tewatha en Robert-Jan zonder meer, maar onsamenhangend en té druk ook. Vooral de ingetogen woonstijl van Robert-Jan was in geen velden of wegen te vinden door de zeer expressieve woonsmaak van Tewatha. vtwonen stylist Marianne schoot het stel te hulp en maakte er een kleurrijke en toch rustgevende plek van waar ze zich als een vis in het water voelen.

Hoofddorp

De inrichting van de woning van Eline en Dennis in Hoofddorp kwam nooit van de grond, omdat de oplevering ervan ongeveer gelijk viel met de geboorte van hun dochter. Het meisje is inmiddels vijf, maar toch was de woning nog altijd niet af. Stylist Eva wist de woonstijlen van het stel samen te brengen, met als resultaat een sfeervolle, warme woning die hen de rust bracht die ze zochten.

Bakkum

Jordy en Monique wonen in een oude school te Bakkum. De unieke woning is het creatieve stel op het lijf geschreven, maar de inrichting ervan bleek lastiger dan gedacht. vtwonen stylist Frans creëerde samenhang én wist de verzamelingen van het stel op uniek wijze tentoon te stellen. “Het voelt haast asociaal, zo luxe”, was de reactie van Monique bij binnenkomst.

Tilburg

In Tilburg schoot Marianne broer en zus Thijs en Roos te hulp. Ze wonen samen in een fijn appartement tot ze willen gaan settelen, maar werden het maar niet eens over de inrichting. Marianne wist de vrouwelijke, warme smaak van Roos en de strakke, stoere stijl van Thijs prachtig samen te brengen tot een woning waarin ze zich beiden thuisvoelen.

Hei en Boeicop

Een grote woonboerderij was de droom van Laurens en Michelle. Ze knapten de boerderij op, maar een brand verwoeste een deel van hun harde werk. Om de woning in te richten op een manier die hun woonstijlen beide omarmt bleek ook niet gemakkelijk te zijn. Gelukkig wist stylist Eva de oplossing om een brug te slaan tussen hun woonstijlen, met een resultaat waar je ‘u’ tegen zegt.

Zwijndrecht

De laatste aflevering van Weer verliefd op je huis Extra vond plaats in Zwijndrecht, in de woning van Remco en Pauline. Hij droomde van een huis met een strakke en opgeruimde look, zij juist van een warme en chique woning met veel goud. Stylist Eva liet beide dromen uitkomen en creëerde een strak interieur dat toch zeer veel warmte uitstraalt.

nog meer: tv