Zondag 11 november: kijken en shoppen

Het allegaartje bij Dave en Kim is omgetoverd in een warm geheel tussen donkere kleuren, staal en kleurrijke accenten. Stylist Marianne koos voor de stijl colourful industrial en kreeg een staande ovatie in Utrecht. Wat waren ze blij met hun nieuwe interieur. 

Meer over deze make-over

Alle gebruikte producten, materialen en kleuren hebben we hieronder per ruimte voor je op een rij gezet. Ook legt stylist Marianne je in deze video graag uit waarom ze bepaalde keuzes heeft gemaakt. En kijk nog eens binnen in het nieuwe interieur van Dave en Kim met de 360º tour.

360 tour vtwonen make-over aflevering 9 seizoen 9

Zithoek

Bij de tv

Bij de haard

Rechts van de haard

Na de stalen deuren

In het atelier

Hal

Make-over door: Marianne Luning | Fotografie Barbara Kieboom | 360 tour door 360Fabriek | Kleding HUMANOID | Sieraden Quebella

nog meer: tv

Reacties:

Els Reijngoudt op 11 november 2018 om 21:36

Verbijsterd, opgewonden, ontroerd was ik vanavond bij deze make-over, zeg maar metamorfose…Zo'n advies zou ik ook wel willen krijgen. Ben absolute fan van het programma, maar heb nog nooit gereageerd. Deze keer moet ik wel.

Hof op 11 november 2018 om 21:43

Welke hoekbank had Kim uitgezocht in de showroom voor haar “moodboard-kamer” en waar is deze te koop?

Beste, de bank stond in deze Stijl Studio bij Eijerkamp: https://www.eijerkamp.nl/gezien-in-vtwonen/stijl-studio-s/design-najaar-2018/

Fan van Marianne op 12 november 2018 om 09:01

Ik zie bij de lijst met producten niet het ronde object – de poster die ernaast hangt staat 2 keer in de lijst. Kunnen jullie mij vertellen waar het ronde object te koop is?

Beste, wat bedoel je precies met ‘ronde object’? De mand die boven de bank hangt? Die staat opgenomen in het artikel. Onder het kopje ‘zithoek’.

Renee Merks op 12 november 2018 om 10:16

Hi! Waar zijn de •Vouwgordijnen: te koop / te laten maken?

Ik was opslag verliefd op deze prachtige gordijnen, helaas staat er nu geen naam / merk bij 🙁

Groetjes Renee

Beste Renee, we hebben dat bijgevoegd. Sorry! De stof is verkrijgbaar bij Eijffinger. Een naaiatelier zou je wellicht verder kunnen helpen met het maken van de gordijnen.

mirjam op 18 november 2018 om 11:06

Graag zou ik de naam en prijs willen weten van het vloerkleed bij de bank. Ik kan het nl niet vinden op de site van Rozenkelim

Beste Mirjam, dit kan je het beste even navragen bij Rozenkelim zelf. Wij hebben die prijsinformatie niet.

sandra bouwer op 18 november 2018 om 11:46

Waar is die bank verkrijgbaar?

Dat vind je terug in deze lijst onder het kopje ‘zithoek’.

Henriëtte op 28 december 2018 om 12:15

Hallo, ik heb gereageerd over de wand/behang van Eijffinger vóór de kerst, maar zie mijn reactie niet op de site en ik heb ook geen reactie van jullie?

Beste Henriëtte,
Het behang van Eijffinger is van de LOUNGE collectie https://www.eijffinger.com/nl-nl/searchlist?q=artikelnr.+38880
Groet,
vtwonen