Aflevering 2: kijken en shoppen (seizoen 7)

Wendy herstelde de potentie van de oude arbeiderswoning van Marcel en Sophie in ere! Heb je de metamorfose gezien? Bekijk ook de video waarin Wendy haar keuzes voor deze make-over toelicht.

Zithoek

Trapkast

Aan de tv kant

blauwe speelkast

Speelkast

rijksmuseum behang

Eethoek

Keuken

vtwonen gemist? Aflevering 2:

Make-over door: Wendy Verhaegh | Fotografie Barbara Kieboom | Kleding van OU. Boutique Stories

nog meer: tv

Reacties:

Silvio en Lida op 10 september 2017 om 21:17

Hallo,
Wat heeft Wendy er een mooi geheel van gemaakt. Wij verkeren in dezelfde omstandigheid als Marcel en Sophie, het kon ons verhaal zijn. Wij zijn zeker geïnspireerd hierdoor, maar zouden Wendy willen vragen of zij naar onze situatie wil kijken om een aantal tips te geven. Onze woning is nl. een geheel andere dan die van Sophie en Marcel. We zouden graag horen of het mogelijk is om Wendy in te huren. En zo ja, hoe kunnen we haar bereiken? Alvast bedankt.
Silvio en Lida.

Beste Silvio en Lida, leuk dat jullie gisteren voor de buis zaten! Je kunt in contact komen met Wendy door haar te benaderen via haar eigen website: http://www.studiojune.nl/ Succes!

karin op 11 september 2017 om 00:20

Onze slaapkamer heeft een opfrisbeurt nodig
Hoe kom ik aan zo'n mooi behangetje als Sofhie
maar dan natuurlijk met een ander printje

Beste Karin, de link naar het schilderij is opgenomen in deze lijst. Vervolgens heeft Wendy een deel van dit schilderij af laten drukken op behang bij ANDERS NOG IETS.

Julie Williams op 24 september 2017 om 22:06

Graag wil ik de naam van de hanglampen boven de eettafel in de keuken en welke maat zijn ze?

mvg Julie

Friedeke op 3 oktober 2017 om 20:04

Beste VT wonen, vandaag mijn lampje van Dutchbone binnen gekregen. Nu zie ik alleen dat ik de lamp moet bevestigen op de plek van een stopcontact. Als ik terugkijk naar de foto van jullie metamorfose dan zie ik dat jullie iets hebben aangepast (boven de bank). Mag ik daar de beschrijving van? Ik wil de lamp namelijk op een ander plek hangen en moet dus werken met een snoer. Alvast bedankt. Groet Friedeke

Oei, we zijn bang dat we daar geen echte werkbeschrijving van paraat hebben. Je zou dit het beste even bij een vakman na kunnen vragen.