WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak Peek: Frans in Sint Pancras

Mike en Marleen wonen met hun twee kinderen Jin en Roy in een vrijstaande notariswoning in Sint Pancras. Het is hun droomhuis, maar de inrichting wil niet vlotten. Het probleem? Van de zeer ruime woonkamer en de aparte keuken-eethoek kunnen ze geen samenhangend geheel creëren. En hun zeer verschillende smaken maken het er nier gemakkelijker op. Stylist Frans schiet het stel te hulp.

vtwonen stylist Frans Uyterlinde

Onsamenhangend geheel

Mike en Marleen wonen nog geen half jaar in hun droomhuis: een vrijstaande en sfeervolle notariswoning in Sint Pancras. Ze werden op slag verliefd op de nieuwbouwwoning in oude stijl met hoge plafonds. Vooral de oude elementen die in de woning zijn toegevoegd deden hun hart sneller kloppen. Toch wil de inrichting niet vlotten. Het lukt het jonge stel niet om van de zeer ruime woonkamer en de aparte keuken-eethoek een samenhangend en sfeervol geheel te maken.

In de keuken is gebruik gemaakt van een prachtig natuurstenen blad, maar de kleur vloekt met de aanwezige natuurstenen vloer. Ook weten Mike en Marleen niet wat ze met de zithoek in de woonkamer aanmoeten. Ze willen zicht op zowel de tuin als de open haard hebben, én nog TV kunnen kijken.  

Verschillende woonstijlen

Maar het stel loopt tegen nog een probleem aan, en dat zijn hun zeer uiteenlopende woonstijlen. Marleen houdt van een licht interieur, en vindt vooral de combinatie van klassiek en romantisch erg mooi. Mike daarentegen is meer voorstander van een donker, modern maar sfeervol huis. Omdat hun smaak zo verschilt, lukt het hen niet om van hun huis een sfeervol thuis te maken.

Sneak peek Frans in Sint Pancras

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Frans? Kijk mee naar de tweede aflevering van Weer verliefd op je huis met Frans in Sint Pancras op woensdag 3 november om 20:30 uur op SBS6. Bekijk hier alvast een sneek peak van het eindresultaat:

Frans in Sint Pancras

Wist je dat…

We elke woensdagavond een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang de informatie van de make-overs in je inbox.

nog meer: tv