WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Geen vtwonen op tv, wat nu?

Elke zondag zat je trouw om 19.30 uur op de bank, afgestemd op SBS6, met smart te wachten op een nieuwe aflevering van vtwonen. Toch? Zeg maar gewoon ja! Maar vandaag is dat even anders. Zet je wekelijkse wekker maar uit, want we zijn met zomerstop. Wat dat voor jou betekent? Een uurtje dat je kunt vullen met heel veel andere leuke vtwonen inspiratie.

1, 2, 3 test!

Ben jij een trouwe kijker van ‘Weer verliefd op je huis’? Dan dagen we je uit om onze quiz te doen, waarmee we jouw ‘Weer verliefd op je huis’ kennis onder de loep nemen. Durf je ‘m te maken?

DIY klepbank

Doe het lekker zelf

De afgelopen zondagen heb je ze vast voorbij zien komen, heel veel leuke DIY’s uit ‘Zelf aan de slag’. Geen vtwonen meer op tv? Dan geen excuses meer om niet met deze leuke ideeën aan de slag te gaan. Zo vinden wij. Kies je favoriet, want heus je hoeft ze niet allemaal te maken, stroop je mouwen op en klaar de klus.

Stap voor stap een make-over

Heb je zoveel inspiratie opgedaan en heb je zin gekregen om zelf je huis een make-over te geven? Met onze online workshops ‘Maak je eigen woonplan’ en ‘Durven met kleur’ helpen we je daar graag een extra handje bij. Geef je op en ga samen met stylist Kim Rossenberg en Femke Pastijn aan de slag. Beide workshops bestaan uit drie videolessen en bijbehorende opdrachten.

Fijne zomer!

En besluit je nu toch te kiezen voor het terras, de tuin of een goed boek, dan snappen we dat natuurlijk ook. Echt! Doen wij ook wel eens, en dan het liefst ergens verstopt in deze fijne buitenplekjes. We zien je graag in september weer plaatsnemen voor de buis, want achter de schermen werken we hard aan spiksplinternieuwe afleveringen.

Woongeluk

Houd vtwonen.nl wel in de gaten, want onze zomermaanden staan in het teken van woongeluk met leuke opdrachten, aanbiedingen, winacties en inspiratie voor de zomermaanden. Dat wil je niet missen!

nog meer: tv