WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nieuw in België: een frisse start met vtwonen!

Noteer dinsdag 31 oktober in je agenda, want dan start in België een gloednieuw tv-programma op Vitaya: ‘Een frisse start met vtwonen’. Wat mag je verwachten? Een feelgood verhuisprogramma boordevol inspiratie en verrassende woonideeën. Nieuwsgierig? We delen hier alvast een sneak peek. 

Verhuizen was nog nooit zo leuk!

Stress, slapeloze nachten en vermoeidheid; verhuizen brengt het allemaal met zich mee. Daarom is elke helpende hand vaak meer dan welkom.

In het nieuwe tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’ helpen stylisten Ozanne Mertens en Guillemine Mertens en presentator Siegfried De Doncker elke week een koppel met verhuizen. Met verrassende ideeën en praktische stylingtips toveren de creatieve zussen elk nieuw huis vakkundig om tot een warm en gezellig droomhuis. Acht afleveringen lang krijg je stylingadviezen en zelfmaakideeën voor elke ruimte in huis; van de hal tot de zolder. Dit wil je niet missen!

Ontmoet het team

Presentator Siegfried en stylingzussen Ozanne en Guillemine vormen het ‘Een frisse start met vtwonen’-team. Een professioneel team met een vleugje humor. Siegfried, ook wel ‘Sieg’ genoemd, is bekend van diverse Belgische tv-programma’s en doet vooral het zware werk, zoals dozen sjouwen en meubels verplaatsen. De zussen Ozanne en Guillemine vormen het creatieve brein en toveren alle interieurs om tot prachtige woonruimtes. Daarnaast ontwerpen zij beiden kussens en poefs voor Jackie Brussels.

Meekijken? Dat kan!

Enthousiast geworden en wil je ook geen aflevering missen? Iedere dinsdag vind je vanaf 21.30 uur de nieuwe aflevering op onze Belgische vtwonen-site. Je kunt de aflevering vanuit Nederland dus alleen via de Belgische website terugkijken. Veel kijkplezier!

Beeld Vitaya

nog meer: tv