WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Robotmaaier

Voor een mooi gazon moet het gras vaak gemaaid worden, dat maaien is een tijdrovende klus. Gelukkig is daar een oplossing voor: de robotmaaier.

robotmaaier

Om je gazon er strak bij te laten liggen, moet er regelmatig gemaaid worden. Dit wordt niet altijd als het leukste klusje ervaren. Met een robotmaaier hoef je deze klus niet meer te doen. Je gazon wordt gemaaid en je hebt er geen omkijken naar.

Robotmaaier

Een goede robotmaaier kan elke hoek van het gazon aan: rond, recht of met obstakels. Hij kan maaien zoals jij wilt, van banen maaien tot drie keer per week maaien. Hellingen zijn ook geen probleem en botst de robotmaaier? Dan keert hij automatisch om.

Een voorbeeld van een goede robotmaaier is de Honda Miimo. Wat deze maaier bijzonder maakt, is de onderkant. Het mes van de maaier is voorzien van een aantal gleuven. In die schijf zitten drie gaten, die zorgen voor luchtcirculatie waardoor er ook met vochtig weer het gras omhoog getrokken kan worden en mooi afgesneden wordt.

Opladen

Je kunt een robotmaaier vaak makkelijk instellen. De maaier kun je beveiligen met een pincode en wanneer de accu leeg is, gaat de robotmaaier automatische terug naar zijn oplaadstation. Moet hij nog een ingestelde klus afmaken? Dan gaat hij verder als hij weer opgeladen is.

Hebben? Hier kun je robotmaaiers bestellen.

Voor meer informatie: Honda.nl

nog meer: tuinieren