WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3 redenen voor tuinverlichting

Is jouw tuin ’s avonds nog gehuld in het donker? Dit zijn de 3 belangrijkste redenen waarom ook jouw tuin licht verdient! En je hoeft niet bang te zijn dat je aan de slag moet met elektriciteit, het aanleggen van 12 volt verlichting is makkelijk en veilig.

0yhyqr6qathv

1. Functioneel licht

Licht is in de eerste plaats functioneel; het creëert immers meer zicht. Buitenverlichting maakt dat je de auto naar de juiste oprit stuurt, het pad naar de voordeur ziet en het sleutelgat kunt vinden. Dat maakt het leven een stuk makkelijker!

cfmyofvq2eee

2. Sfeervol buitenleven

Daarnaast zorgt verlichting voor sfeer. ’s Avonds heerlijk eten en drinken met familie of gezellig bijpraten met vrienden; op mooie dagen geniet je met sfeervolle verlichting extra lang van het buitenleven. Het jaar rond zorgt buitenverlichting ervoor dat je vanuit huis een mooi verlichte tuin in kan kijken. Zo betrek je de tuin ook bij het leven binnenshuis.

q1myh23q6nt9

3. Veilig met licht

Tenslotte zorgt voldoende verlichting voor een veiligere woonomgeving. Wist je dat tuinen zonder licht aantrekkelijker zijn voor inbrekers? Uit onderzoek is gebleken dat het aantal woninginbraken steevast stijgt vanaf oktober en inbrekers actiever zijn in de herfst- en wintermaanden wanneer het vroeger donker is. Het is bewezen dat de aanwezigheid van buitenverlichting de kans op inbraak aanzienlijk verkleint.

lrxy165qwth0

Leverancier in-lite ontwerpt LED tuinlampen op basis van laagspanning 12 volt. Veilig, energiezuinig en makkelijk aan te leggen. In de gratis brochure vind je volop inspiratie, de nieuwste LED armaturen en uitleg over hoe je licht het beste kunt toepassen. Vraag de brochure vandaag nog aan en kijk wat licht kan doen!

nog meer: tuinieren