WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

In deze opbergers blijven de tuinkussens altijd droog

Aangezien het weer in Nederland om de haverklap verandert, zijn de tuinkussens nooit helemaal veilig buiten. Wel zo handig als je ze snel kunt opbergen bij een naderende bui en tevoorschijn kunt halen als de zon weer doorbreekt. In deze opbergers blijven de tuinkussens droog én mooi.

Tuinopbergers voor je tuinkussens

Met een deksel

Weinig ruimte, maar wel jouw mooie tuinkussens droog opbergen? Ga voor een tuinopberger met deksel, ook wel een kussenbox. Deze nemen vaak minder plaats in, maar zijn wel ideaal om tuinkussens in kwijt te kunnen. Daarnaast kunnen ze ook nog functioneel zijn, want de boxen zijn vaak stevig genoeg om op te kunnen zitten. Met een paar kussens en of een plaid erop maak je het helemaal af en ziet eigenlijk niemand meer dat je op een grote doos zit. 

LEES OOK
Van rimboe naar lustoord: breng je tuin weer in shape

Tuinopbergers met deur

Heb je een grote tuin en kun je wel wat opbergmogelijkheid gebruiken? Dan kun je ook voor het grotere geschut gaan en een tuinkast nemen. Niet alleen ideaal voor tuinkussens, maar je zou er eventueel ook tuingereedschap in kwijt kunnen. 

LEES OOK
Dit zijn dé tuintrends van 2021

Hoes erover

Eigenlijk geen plek in de tuin of op het balkon voor het opbergen van tuinkussens? Of wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? Dan kun je ook kiezen voor beschermhoezen. Beschikbaar in heel veel maten, dus er is er altijd eentje die perfect over jouw hele tuinset heen past. Makkelijk én verzekerd van een perfect droge tuin- of loungeset.

nog meer: tuinieren