WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tuincentrum Intratuin

Tuincentrum Intratuin

Van alle tuincentra in Nederland is Intratuin de grootste en bekendste keten. Het assortiment is zeer uitgebreid met zowel artikelen voor buiten- als voor binnenshuis. Daarnaast hebben de vestigingen een groot assortiment aan producten voor dieren.

Het assortiment van Intratuin is seizoensgebonden. Tijdens Pasen vind je hier leuke thematische decoraties en in de winter bijvoorbeeld vetbollen voor de vogels. Rondom Kerstmis worden er kerstshows opgebouwd die ook zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. In dit tuincentrum vind je bijna altijd wat je nodig hebt en het is altijd leuk om er zomaar even rond te lopen..

Alles voor de tuin

Wil je je tuin compleet veranderen, dan is Intratuin een goede plek om inspiratie op te doen. De keuze aan tuinartikelen is enorm. Het assortiment aan tuinplanten is zeer uitgebreid, met bijvoorbeeld bomen, coniferen, klimplanten, kuipplanten en bloemen. De medewerkers van dit tuincentrum geven graag een goed advies over de te kiezen beplanting. Ook is er een grote variatie aan eetbare planten verkrijgbaar met groenten, fruit en tuinkruiden. Zo is je tuin niet alleen aangenaam maar ook nog functioneel.

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen zijn bij Intratuin verkrijgbaar in vele soorten en maten, bijvoorbeeld een mooie loungeset of een luxe strandstoel. Voor tuininrichting zoals beelden, tuinhuisjes, schuttingen, sierbestrating en tuinverlichting kan je hier ook terecht. Natuurlijk zijn er ook alle benodigdheden te verkrijgen om je tuin te onderhouden zoals tuingereedschap of bestrijdingsmiddelen.

Decoreer de huiskamer

Intratuin heeft naast tuinproducten ook een grote keuze aan planten voor binnenshuis. Kamerplanten geven een fijne sfeer in huis en zijn daarnaast goed voor de omgeving. De keuze aan kamerplanten is er erg groot, van kleine planten voor in de vensterbank tot grote palmen voor in een mooie pot. Ook een bos bloemen kan veel doen in huis. In dit tuincentrum kan een eigen bos bloemen worden samengesteld en worden ingebonden Een leuke manier om meer kleur in huis te brengen. De huiskamer verder aankleden kan ook met bijvoorbeeld kaarsen, kussens, spiegels, schilderijen, vazen en verlichting. Met deze accessoires breng je een heel andere sfeer in huis.

Producten voor je huisdieren

Intratuin heeft een grote afdeling met dierenproducten en huismerk diervoeding voor bijna alle soorten huisdieren. Daarnaast zijn er in het tuincentrum ook veel dieren te koop, zoals vissen, knaagdieren en vogels. Ook is er genoeg keuze aan speeltjes, manden en allerlei andere producten.

Waar vind ik Intratuin?

Met maar liefst 53 vestigingen in Nederland en vijf in België zit er altijd wel een Intratuin in de buurt. Op de website van kun je alle vestigingen bekijken. Op zoek naar een ander tuincentrum? Wij bieden ook informatie over de volgende tuincentra: Groenrijk, Overvecht, De Wiltfang, Boerenbond-Welkoop, Ranzijn, Coppelmans en Life & Garden.

Lees meer over tuincentrum Intratuin op de officiële website.

nog meer: tuinieren