WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tuin/balkon als huiskamer

De dagen worden langer, de temperatuur klimt langzaam omhoog en het verlangen om lekker buiten te zitten wordt groter. Dit seizoen halen we het warme huiskamergevoel naar buiten en wordt onze tuin of balkon een verlengstuk van het huis.

IKEA1_420

Een plek in de tuin waar je (nu al!) met vrienden en familie lekker kunt genieten van elkaar, de buitenlucht, heerlijk eten en de natuur. Daarvoor hoef je de tuin echt niet drastisch te verbouwen. Verander de huidige inrichting of zet er wat meubels bij en je hebt er binnen no-time een tweede huiskamer bij.

Tafelen

Al vroeg in het voorjaar kun je naar buiten voor ontbijt, lunch of diner. Een mooie grote tafel met banken en fijne kussens zorgt voor veel zitruimte. Nodig de hele familie, je vrienden of de buren uit om lekker lang te tafelen. Maak een overkapping om er zeker van te zijn dat je, wat de weersvoorspellingen ook zijn, buiten kunt zitten.

De traditionele ÄNGSÖ serie van IKEA is verkrijgbaar is wit en donkerbruin. Mooi met kussens in dezelfde kleuren.

Ontspannen

Een plek in de tuin waar je kunt relaxen kan natuurlijk niet ontbreken. Even wegdromen op de loungebank of tijd voor een ontbijtje in je eigen brocante zithoek(je). Is het te koud om buiten te zitten? Een vuurkorf, warme kleding of een dekentje geeft al genoeg warmte.

De GARPEN bank van IKEA kun je naar wens samenstellen.

Outdoor collectie IKEA

De nieuwe outdoor collectie van IKEA is erop gericht om van je tuin een verlengstuk van je huis te maken. Kijk voor een overzicht van de meubels op de website van IKEA, vanaf 1 maart is de Outdoor collectie bij alle IKEA vestigingen in Nederland te koop.

Er zijn wel een aantal punten waar je rekening mee moet houden bij de indeling van je tuin of balkon. Lees hoe je het beste jouw terras kunt inrichten.

Beeld bovenaan: De bistrostoelen en het tafeltje (MÄLARÖ serie van IKEA) zijn opklapbaar en verkrijgbaar in de kleuren wit, groen en rood.

nog meer: tuinieren