WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tuincentrum Life & Garden

Tuincentrum Life & Garden wil het leven in en om huis leuker en gezelliger maken. Je vindt er vooral artikelen om het huis binnen en buiten aan te kleden. Leuke artikelen die de laatste trends volgen, waardoor je hier goed inspiratie kunt opdoen voor een je huis. Het tuincentrum heeft achttien vestigingen verspreid over heel Nederland. De afdelingen zijn onderverdeeld in planten, buiten, sfeer en dier.

Tuincentrum Life & Garden - Etten-Leur Tuincetrum Life & Garden

Planten

Het tuincentrum Life & Garden heeft een ruime keuze aan zowel planten voor buiten als binnen. Ze hebben een selectie aan mooie sfeervolle planten en trendy potcombinaties. Je kunt er terecht voor vijverplanten, kamerplanten, zomerbloeiers, perkgoed, bomen, heesters, groente- fruit- en kruidenplanten, vaste planten en klimplanten.

Buiten

De buitenafdeling bestaat uit plantenverzorging, buitenpotten en -manden, gereedschappen, barbecues, vogelproducten en tuinverlichting. De buitenpotten bestaan uit een moderne en hippe selectie. Life & Garden heeft een kleine selectie aan tuingereedschappen van prima kwaliteit. Ook zijn er gereedschappen van het huismerk die voor een goede prijs kunnen worden aangeschaft.

Sfeer

Bij Life & Garden kan je heel goed terecht als je meer sfeer in je huis of tuin wilt brengen. Ze bieden verschillende collecties decoratieartikelen met een eigen thema. De Home Collectie is exclusief bij dit tuincentrum verkrijgbaar en heeft een rustige, landelijke sfeer. De bekende Riverdale accessoires hebben een huiselijke sfeer, fris in de zomer en warm in de winter. Life & Garden heeft een speciale Riverdale Inspiration Floor geopend in Etten-leur, Hulst, Staphorst en Leidschendam. Daarnaast heeft het tuincentrum ook veel andere accessoires.

Dier

Life & Garden biedt ook een selectie aan artikelen voor honden, katten en knaagdieren. Er is een uitgebreid assortiment aan voer, manden, kussens, kooien en accessoires.

Locaties Life & Garden

Life & Garden heeft achttien vestigingen verspreid over Nederland. Het tuincentrum is te vinden in Amstelveen, Appingedam, Cuijk, Den Helder, Eemnes, Etten-Leur, Gouda, Harlingen, Heesch, Hulst, Leidschendam, Panningen, Sint Maartensdijk , Oostburg, Opende, Renesse, Staphorst, Wadenoijen (Tiel) en Zuid-Scharwoude. Kijk op de website voor de adressen en routes. Daarnaast is er ook een webshop die op sommige plekken in Nederland thuisbezorgt, maar helaas nog niet overal.

Op de officiële website van tuincentrum Life & Garden is meer informatie te vinden.

nog meer: tuinieren