WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tienerkamer behang

Behang bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van een kamer. Voor een tienerkamer is er meer dan genoeg keuze uit wandbekleding. Zo kun je onder andere kiezen uit diverse soorten, vormen en patronen. Online vind je duizenden soorten tienerkamer behang, vaak veel meer dan in de winkels, wat je weer een ritje naar de winkel scheelt. Hulp nodig? Lees dan verder voor praktische tips.

Themabehang voor de tienerkamer

Je wilt natuurlijk dat de tienerkamer past bij jouw kind. Het vinden van een goed passend thema is vaak een hele opgave. In een loungekamer kan je kind helemaal tot rust komen, dus waarom kies je niet voor een mooi strand of fijne zonsondergang op de muur? Wanneer je het thema bepaald hebt, is het kiezen van tienerkamer behang een stuk makkelijker!

Behang meisjeskamer

Wanneer je dochter ouder wordt, vindt ze haar kamer snel kinderachtig. Met een nieuw behang geef je de kamer weer een compleet andere uitstraling. Tegenwoordig is het een trend om het accent te leggen op één muur. Voor vrolijk meisjesbehang kun je eens kijken bij de merken KEK Amsterdam, Roomblush en Graham & Brown. Overigens hebben deze merken ook behang voor stoere jongens en meisjes in de collectie.

Tienerkamer behang jongenskamer

Steigerhout is op dit moment erg populair en zorgt voor een stoere, ruige sfeer. Naast steigerhouten meubels in de jongenskamer kun je ook kiezen voor behang in deze stijl. Het ‘houten’ behang van Piet Hein Eek by NLXL is erg geschikt voor een jongenskamer. Tip! Houd de rest van de kamer rustig door gebruik te maken van meubels en accessoires in neutrale tinten.

Fotobehang voor de tienerkamer

Er zijn natuurlijk veel meer soorten behang voor de tienerkamer. Op vtwonen.nl vind je nog meer artikelen met leuke ideeën. Lees ook eens Behang en muurstickers meisjeskamer en Graffiti behang voor een echte streetwise tienerkamer.

Bron: 1. Roomblush – 2. Studio Ditte

nog meer: Tienerkamer