Back to school: bedden voor de tienerkamer

beeld vtwonen Beeld

De stap naar de middelbare school gaat vaak samen met een nieuwe fiets óf een nieuw bed. Je tiener is nu echt kind-af en klaar voor een gaaf tienerbed. Het liefst een hoogslaper, kajuitbed of een bedbank om op te relaxen. Wij hebben de leukste back to school bedden voor de tienerkamer voor je verzameld.

Lees verder onder de advertentie

Hoogslaper met een bureau

Functioneel is een hoogslaper met bureau zeker. Je bespaart erg veel ruimte in de tienerkamer door de ruimte onder het bed te benutten voor een groot bureau. Er zal immers op de middelbare school ook huiswerk gemaakt moeten worden. Een gave hoogslaper met een bureau vind je bij LIFETIME. Zie de afbeelding hiernaast.

Wil je veel spullen kwijt kunnen onder de hoogslaper, dan zijn de bedden Tienerkamer perfect. Deze bedden hebben naast een bureau ook nog ruimte voor een kast. Ideaal voor in een kleine kamer. Het voordeel van deze bedden is dat als je kind op de hoogslaper uitgekeken is, je hem om kunt bouwen tot een laag ledikant.

Kajuitbedden

De term kajuitbed staat voor een eenpersoons ledikant met lades onder het bed en hoge zijpanelen. Hierdoor ontstaat er eigenlijk een soort bankje. Met leuke sierkussens tegen het zijpaneel kan je kind heerlijk zitten en kletsen met vriendjes en vriendinnen. De leukste kajuitbedden zijn de kajuitbedden van LIFETIME.

Lees verder onder de advertentie

Bron: LIFETIME