LIFETIME Original Kajuitbed

beeld vtwonen Beeld

Voor jouw tiener is een kajuitbed het ideale meubelstuk. Een kajuitbed is een stoer bed met veel opbergruimte. Het grote voordeel van het bed is dat het ook als bankje gebruikt kan worden. Een flinke stapel sierkussens erin en chillen maar!

LIFETIME kajuitbedden

Het kajuitbed van LIFETIME is opgebouwd uit een LIFETIME basisbed met een onderstel dat het bed verhoogd. Onder het bed schuif je een praktisch opbergmeubel. Dit opbergmeubel heeft standaard twee kastjes, een grote lade en een open opbergvak. De fronten van de kastjes en de lade zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: antraciet, ijsblauw, biggetjes roze of witgelakt.Voor jongens ga je voor donkergrijs of lichtblauw. En voor meiden is zachtroze heel leuk! Je koopt dit kinderbed LIFETIME bij Tienerkamer.nl.

Praktisch: Heeft je tiener voor een filmavondje met vrienden of vriendinnen een tv-meubel nodig? Dan schuif je het opbergmeubel eenvoudig onder het bed vandaan en verandert het in een handige bijzetter.

Meer LIFETIME bedden

De bedden van LIFETIME zijn doorbouwmeubelen. Van het basisbed maak je bijvoorbeeld een kajuitbed, halfhoogslaper of stapelbed. Zo gaat het bed een kinderleven lang mee. Bekijk meer LIFETIME kinderbedden voor meer informatie en de mogelijkheden over de bedden van dit merk.

Lees verder onder de advertentie

Bron: LIFETIME

Lees verder onder de advertentie