WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Deze kleuren en accessoires zorgen voor warmte in huis

Het gebruik van koele kleuren, koude materialen en een voorliefde voor strak design hoeft een warme sfeer in huis niet uit te sluiten. Want wonen in een kille showroom wil niemand. Gelukkig zijn er genoeg simpele opties om een knusse, gezellige touch en warmte aan je huis te geven!

koe kleed bruin

Warme materialen

Materiaalgebruik en sfeer creëren gaan hand in hand. Wol, leer en hout zijn dé materialen voor warmte in huis. Combineer deze ingrediënten en je hebt een perfect recept voor sfeer. Ga groots met een leren bank, XL wollen plaid of leg meerdere vloerkleden over elkaar. Een houten bijzettafeltje, schapenvachtje en stijlvol cognackleurig kussen zijn de kers op de taart.

Beken kleur

Heb je het over materialen, dan heb je het indirect over kleuren. Kies voor aardetinten zoals rood, bruin, geel, oranje en groen. Maar let op, een bonte kleurverzameling willen we niet. Kies jouw favorieten en pas deze toe op grote en kleine schaal.

Maak je huis persoonlijk

Warmte kan je natuurlijk letterlijk opvatten, maar een knusse sfeer krijg je ook omdat jouw huis echt van jou is. Maak het persoonlijk! Kies je mooiste souvenirs, meest dierbare foto’s en vrolijkste quotes. Onze favoriet: een vitrinekast met favoriete accessoires. Maar ook leuk: een fotoboek op de salontafel, een heuse fotowand met meerdere wandplanken en een favoriet op karton of een canvasdoek.

warmte in huis

Licht aan!

Verlichting hoort bij de basis van je huis, maar is ook een echte sfeermaker! Maak verlichting daarom een belangrijke speler in je sfeerplan. Draadlampen bijvoorbeeld, geven diffuus licht en zorgen voor een mooi schouwspel op het plafond en de wand. En kaarsjes op tafel is natuurlijk altijd een goed idee. Let’s get cozy!

Shoppen in stijl

Tip: neem planten in huis. Gezonde huisgenoten die het interieur laten leven! Dit zijn de mooiste grote planten voor je huis. Check ook nog even de verzorgingstips voor kamerplanten.

nog meer: styling