WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Waar laten we de logees?

Wat zou het fijn zijn als we in 2021 weer ouderwets gezellige feestjes met spontane logeerpartijen kunnen geven. Of onze familie van ver kunnen uitnodigen voor een weekend. Tot dan hebben we alle tijd om die extra kamer tot logeerkamer om te toveren. Of naar de perfecte oplossing voor je gasten te zoeken wanneer de ruimte beperkt is.

waar laten we de logees

Zolder wordt logeerkamer

Een zolder is vaak een extra ruimte in huis en daarom ideaal om in te richten als multifunctionele ruimte mét logeerplek. Bij het inrichten van een zolderkamer heb je meestal te maken met schuine daken en daar zit misschien wel de uitdaging in voor velen. De oplossing ligt voor de hand: houd de ruimte licht en laat de charmante balken juist in je voordeel werken.

Heb je een grote zolder? Verwen je gasten dan met een fijn ‘echt’ bed. Heb je voor de ruimte ook nog andere doeleinden in gedachte? Dan kan je ook kiezen voor een mooie slaapbank.

Op de slaapbank

Niet iedereen heeft een hele kamer over voor de gasten, maar dat betekent niet dat je logees op een luchtbed in de woonkamer hoeven te eindigen. Een werkkamer of hoekje van de woonkamer is een prima plek voor een daybed, bedbank of slaapbank.

Zo’n multifunctionele bank maak je extra gezellig met mooie kussens en een plaid en is daardoor ook een mooie toevoeging aan je kamer.

Check ook nog even deze vier extra slaapplekken.

Shoppen in stijl…

nog meer: styling