4x extra slaapplaatsen in een handomdraai

beeld vtwonen Beeld

Een onverwachte logé is altijd welkom, toch? Want hoe je ook woont, er valt overal wel een extra slaapplaats te creëren. Hier vier inventieve en gastvrije oplossingen, blijf je slapen?

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld extra slaapplaatsen kinderkamer poef bed 2
Beeld extra slaapplaatsen kinderkamer poef bed 2
beeld vtwonen Beeld extra slaapplaatsen hangmat
Beeld extra slaapplaatsen hangmat
beeld vtwonen Beeld extra slaapplaatsen bedbank werkkamer wit beddengoed hotel
Beeld extra slaapplaatsen bedbank werkkamer wit beddengoed hotel
Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld extra slaapplaatsen loungebank steigerhout zelfmaken
Beeld extra slaapplaatsen loungebank steigerhout zelfmaken


Extra slaapplaats achter de schuifdeur, op uitvouwbare poefs

Een schuifdeur is ideaal om van een hoek van de kamer een aparte ruimte te maken. Voor als er logés zijn bijvoorbeeld. In dit geval zit achter de schuifdeur een kinderkamer. Er staan drie poefs – samen leuk als zitje – waarvan in een mum van tijd drie comfortabele slaapplaatsen gemaakt kunnen worden. Alle vriendjes kunnen blijven slapen! Deze poefs zijn van Bo Concept.

Overal waar het kan, in de hangmat

Een grote hangmat is ideaal om in te luieren, maar je kunt er ook goed in slapen. Vakantiegevoel gegarandeerd. Bij Marañon vind je hangmatten in alle kleuren en maten. Tip: ga diagonaal in de hangmat liggen, want dat is het meest comfortabel. Gebruik naast een deken of slaapzak om onder te liggen ook iets om óp te liggen. In ons koele klimaat komt de kou immers van beneden.

Lees verder onder de advertentie

Extra slaapplaats in de werkkamer, op de bedbank

Als je een werkkamer hebt, is het vaak goed mogelijk om deze kamer een extra functie te geven. Een bedbank is dé manier om de kamer om te toveren tot logeerkamer. In het geval van deze simpel chique bedbank, rijk opgemaakt met fris wit linnengoed, geef je de kamer zelfs de uitstraling van een junior suite in een bijzonder boetiekhotel. De bedbank op de foto kun je kopen via By Otten. Een budgetbedbank koop je bij IKEA. Meer keus? Kijk eens bij vtwonen.nl.


Slapen op het multi-functionele meubel in de woonkamer

Zitten, liggen, hangen, televisie kijken, lezen en slapen… het kan allemaal op dit stoere multifunctionele relaxmeubel van steigerhouten delen. Zo’n meubel kun je op maat (laten) maken voor de ruimte die je in gedachten hebt, bijvoorbeeld door Schijf Restoric. Dit exemplaar bestaat uit twee delen. Het stuk waar de televisie op staat kun je verplaatsen. Ben je zelf erg handig? Bij onze zelfmaakplannen staat ook een loungebed om zelf te maken!

naomi_loves_diddl@hotmail.comEen schuifd

Lees verder onder de advertentie