WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Stylen met tekst en woorden in huis: 3x inspiratie

Een tekst op de muur, kast of een wandplank: een leuke, grappige of mooie quote maakt je dag nóg beter. Maak bijvoorbeeld een Wordfeud-wand of gebruik krijtverf en krijtjes. Er is genoeg ruimte in huis voor een paar mooie woorden.

tekst

Wordfeud-wand 

Een korte quote, voornamen of een combinatie van je favoriete ingrediënten in de keuken; elke mooie woordcombinatie kan aan de muur. En een Wordfeud-wand maak je makkelijk zelf! Zaag underlayment in vierkante vakjes en verf de letters erop. Daarna pronken ze aan je muur.

Happy Wall vol tekst 

Een geverfde muur vol met leuke teksten in verschillende lettersoorten, dat is leuk om te zien! Breng een laag krijtverf op je muur en krijt erop los. Extra leuk: je kinderen kunnen ook krijten en tekeningen maken. Zo maak je met z’n allen een happy wall! Een praktische oplossing voor een plek waar niet geschilderd kan worden is dit krijtbehang

tekst

Handgeschreven tekst

Waarom moeilijk doen als het ook uit de losse pols kan? Met touw of koord ‘schrijf’ je een mooi woord. Maak hem vast met pinnetjes of spijkers et voilà, je hebt letters aan de muur. Tip: laat de begin- en einddraad lekker los hangen voor een extra nonchalant effect.

Shop de stijl

nog meer: styling