Schoolbordverf in huis: de leukste plekken om te krijten

beeld vtwonen Beeld

Boodschappenlijsten, kindertekeningen, geheime boodschappen of woordspellen: schoolbordverf is handig, staat gezellig en is makkelijk aan te brengen op praktisch elk oppervlak. Redenen genoeg om aan de slag te gaan met schoolbordverf. Dit zijn de leukste plekken. Ook leuk zijn deze memoborden.

Lees verder onder de advertentie

Schoolbordverf in de kinderkamer

Om te voorkomen dat de muren van de woonkamer onder de kindertekeningen komen te zitten, is schoolbordverf ideaal om de muren van de kinderkamer mee te schilderen. Zo kunnen de kleine kunstenaars zich eindeloos uitleven zonder dat jouw maagdelijke muren eraan onderdoor gaan. Geef ze een scala aan krijtkleuren en je hoort ze niet meer.

De keuken

Zul je net zien: trek je de koelkast open om aan de lunch te beginnen, besef je dat je de kaas bent vergeten. Vergeet nooit een boodschap te noteren door van de keukenmuur een lijst te maken met krijtverf.

Het toilet

Een alternatief voor de stapel tijdschriften op het toilet: een plek voor creatieve uitspattingen. Beschilder de binnenkant van de toiletdeur met krijtverf en zet een doosje met krijt neer zodat iedereen een creatieve boodschap kan achterlaten. Ook leuk: speel een potje galgje met het hele gezin of daag ze uit tot een spelletje boter-kaas-en-eieren.

Lees verder onder de advertentie

De meubels

Naast dat de tekeningen er leuk uitzien, heeft schoolbordverf op zichzelf een prachtige, matte look. Het past prima in een industrieel of landelijk interieur en tovert meubels om tot designitem. Verf de buitenkant van kastdeuren, houten stoelen of keukenkasten. Plezier en creativiteit gegarandeerd.

Bron: Beeld: vtwonen september 2010 | Fotografie Fotolemaire.nl | Styling Barbara Groen

Lees verder onder de advertentie