Met deze musthaves restyle je de leeshoek

beeld vtwonen Beeld

Waar zit je liever dan in de leeshoek? Een boek lezen of bladeren door een tijdschrift, languit met de benen omhoog op een poef, met een kop thee. Je kunt er je dag beginnen of juist eindigen, of gewoon allebei. Tijd om deze hoek in huis een kleine restyling te geven. Welke items heb je daarvoor nodig?

Lees verder onder de advertentie

Een poef

De ultieme loungestoel wordt geleverd met bijpassende poef (bijvoorbeeld deze prachtige fauteuil met boucléstof van MADE). Heb je een fauteuil zonder bijbehorende poef, dan is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe poef of hocker om je leeshoek compleet te maken. Probeer een exemplaar te vinden die in ieder geval van dezelfde materialen is gemaakt als de fauteuil.

LEES OOK
Poef kopen? Zo combineer je hem met jouw stijl

Een bijzettafel

Een bijzettafel is een must in de leeshoek. En daarnaast: makkelijk te vervangen! Ze zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen, dus je hoeft er niet eens per se veel geld aan uit te geven. Ook hoef je de oude bijzettafel zeker niet meteen weg te doen: gebruik hem als nachtkastje of als extra tafeltje naast de bank.

Een plaid of kussen

De ultieme plek om te relaxen is natuurlijk niet compleet zonder een plaid of kussen. Ook voor deze items geldt: ze zijn er in alle soorten en maten, en je kunt er eigenlijk nooit genoeg van hebben. Het perfecte item dus om aan te schaffen als je op zoek bent naar een nieuwe look!

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Een zithoek voor twee: een gezellig plekje voor jullie samen

Accessoires!

Dan is het nu tijd voor het leukste gedeelte: accessoires! Hiermee kun je flink los gaan. Als je eigenlijk liever helemaal geen geld uitgeeft aan de restyling van de leeshoek is dit trouwens ook een goede optie. Kijk gewoon eens rond in huis en wissel hier en daar wat accessoires om. Kleine details hebben het vaak in zich om een ruimte een geheel nieuwe look en feel te kunnen geven.

Shop alles voor in de leeshoek…

Bron: Fotografie Petra de Munck

Lees verder onder de advertentie
Lees verder onder de advertentie