WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De leukste plekken om polaroids op te hangen in huis

Herinneringen maken van een huis een thuis. Of ze nou daadwerkelijk echt ín huis gemaakt zijn maakt daarvoor niet uit. Maak je woonplek persoonlijk met foto’s en je zult zien dat je altijd met een grote glimlach van kamer naar kamer wandelt. Wij zetten een aantal manieren op een rij om je leukste polaroids een ereplek te geven. Watch and learn.

gallery wall | art wall | lijsten | foto | blauw | wit | krukje | polaroids ophangen in huis

Op de vensterbank

Hij is lang, heeft een strakke ondergrond, genoeg plek voor accessoires en ga zo maar door: een vensterbank heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt als podium voor jouw mooiste foto’s. Zet de polaroids in een speelse rij in tegen de muur en je wordt altijd weer herinnerd aan dat ene leuke feestje of die fijne vakantie.

Op de wc

Klinkt gek, maar dat is het niet. De wc is namelijk precies de plek waar je een paar minuten voor je uitstaart. Hoe leuk is het dan om in plaats van naar een saaie deur of muur, te kijken naar een deur vol leuke foto’s?

Binnenkant van de kast

Nog zo’n goede plek voor het ophangen van polaroids in huis, is de binnenkant van de kastdeur. Vooral voor de mensen die veel foto’s toch een beetje rommelig vinden, maar wel vinden dat die herinneringen een mooie plek verdienen. Iedere keer als je de kastdeur opent, zal er een grote glimlach op je gezicht verschijnen.

In de gang

Ook de gang is een goede plek voor het ophangen van polaroidfoto’s. Dit kan direct op de muur, maar je kunt er ook speciale lijsten of houders voor aanschaffen. Een fotodisplay bijvoorbeeld! Dit zwarte fotoframe shop je al voor maar een paar tientjes.

LEES OOK
Warm welkom: tips voor rust in de gang

Aan de muur

Inkoppertje, dat weten we, maar de muur is en blijft natuurlijk de uitgelezen plek om polaroids op te hangen. In plaats van alle foto’s op één plek te hangen en een grote fotomuur te maken, kun je er ook voor kiezen om de foto’s een beetje te verspreiden. Zo word je overal verrast door mooie momenten. In de hal, in de keuken, boven de bank, in de eetkamer….

nog meer: styling