WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

4x woonidee: basic interieur met een kleurrijke touch

Of je het nu moeilijk vindt om interieurknopen door te hakken of houdt van rust en minimalisme: een basic interieur doet het altijd goed. Met kleuraccenten en planten krijgt het een levendig en persoonlijk karakter. Kijk maar bij Peter in Utrecht. 

Eetkamer | Oranje accenten | vtwonen 01-2021
Zandcementdekvloer met vloercoating, trap en houten muren van vurenhout en radiplex, eettafel Ben Hoek Meubelarchitectuur, lamp Kundalini E.T.A. Sat, oranje stoel Charles Ray Eames, zwarte stoel Revolt van Friso Kramer, witte stoel Joep van Lieshout, oranje vaas Kwantum, dienblad H&M Home, kan Søstrene Grene, lichtblauwe mokken kringloop, koektrommel met houten deksel en grijze aardewerken pot vintage, oranje palletkussens tuincentrum, terracotta potten Intratuin en Ikea, handgrepen lades Ikea.
Basic interieur | Trap | vtwonen 01-2021
Zandcementdekvloer met vloercoating, trap en houten muren van vurenhout en radiplex.

Stevige basis

Licht hout, wit stuc en grijs beton: deze gouden combinatie werkt door zijn eenvoud. De drie materialen zijn betaalbaar en te combineren met alles, wat het een ideale basis maakt voor mensen die het lastig vinden grote woonbeslissingen te nemen. 

Eyecatchers

In een basic interieur loont het om een paar felgekleurde eyecatchers te plaatsen, zoals in dit huis de feloranje designlamp. In dit soort items mag best geïnvesteerd worden. Ze eisen namelijk altijd de aandacht op, omdat ze nauwelijks concurrentie hebben. 

Basic interieur | Planten | vtwonen 01-2021
Trap en houten muren van vurenhout en radiplex.
Slaapkamer van hout | vtwonen 01-2020
Muurverf paars Praxis, wandkast componenten Ikea, tafellamp Vintkracht, wit en paars beddengoed Ikea.

Groene binnentuin

Een binnentuin, hoe exotisch klinkt dat! Plaats een grote groep planten bij elkaar in bloembakken of meerdere potten, en het staat in no time. Al dit groen heeft een positieve uitwerking op de gemoedstoestand én zuivert binnen de lucht. 

Het effect van kleur

Een licht kleurvlak aansluitend op het raam maakt het raam optisch groter. Het daglicht lijkt zo doorgetrokken te worden naar de raamloze muur. Een prettig en speels effect in kleinere ruimtes met lage plafonds.

Meer kleur? Zo haal je kleur in huis zonder een kwast aan te raken.

Shop de stijl…

nog meer: styling