WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De tv make-overs in 360º

In het programma Verbouwen of Verhuizen zijn de koppels niet tevreden over hun huidige woning. Ze zijn dan ook in tweestrijd: gaan ze verbouwen of verhuizen? Stylisten Frans Uyterlinde, Carlein Kieboom, Anya van de Wetering en Eva van de Ven nemen de huidige woning onder handen, terwijl het stel ergens anders gaat proefwonen. Ben jij nieuwsgierig naar het eindresultaat van alle make-overs uit seizoen 1? En wil jij weten hoe Samsung de huizen smart heeft gemaakt? Met deze 360º tours neem je zelf een kijkje. Veel plezier! (In samenwerking met Samsung)

Thecla en Rob uit Rotterdam

Thecla en Rob uit Rotterdam kwamen er maar niet uit; moest het verbouwen worden of toch verhuizen? Rob wilde het liefst met zijn gezin naar een ruimer en functioneler ingedeeld huis verkassen, terwijl voor Thecla en de kinderen ‘verhuizen’ het verboden woord was. Ze gingen proefwonen in een ander huis en tegelijkertijd kreeg hun woning een grote verbouwing én een make-over door stylist Frans Uyterlinde. Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

360 tour

Marre en Jan uit Amsterdam

Marre en Jan wonen in onze hoofdstad. Ze zijn dol op de locatie en willen daarom eigenlijk niet weg. Maar met drie kinderen is het huis wat aan de kleine kant. En dan nog de wens van een grote tuin… Het gezin ging proefwonen in een ander huis en tegelijkertijd kreeg hun woning een verbouwing én een make-over door stylist Anya van de Weteringen. Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

360 graden tour

Sarah en Wouter uit Zwolle

Sarah en Wouter wonen met hun dochtertje Eva in een mooie, licht hoekwoning in Zwolle. Ze waren direct verliefd op de authenticiteit en de locatie van het huis. Maar er is één probleem dat het stel aan het twijfelen heeft gebracht: de kleine keuken. Stylist Eva van de Ven zette de indeling op z’n kop. Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

360 graden tour

Nathalie en Dave uit Vlaardingen

Nathalie en Dave wonen in een monumentaal pand in het centrum van Vlaardingen. Het bijzondere huis bestaat uit meerdere niveaus en kent daarmee verschillende ruimtes. Een struikelblok voor Nathalie, want hoe maak je een groot huis sfeervol? Stylist Carlein Kieboom bracht die twee elementen naar Vlaardingen en zorgde dat het huis één geheel werd. Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

Make over monumentaal pand

Nick en Marloes uit Alkmaar

Nick en Marloes wonen samen met hun zoontje in een drive-in woning in Alkmaar. Anderhalf jaar geleden verliet Marloes haar geliefde jaren 30 woning in Zaandam om een thuis te vinden bij Nick in Alkmaar. Maar thuis voelt ze zich nog steeds niet in het kille en onpersoonlijke huis. Stylist Frans Uyterlinde ging aan de slag! Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

360 graden tour

Michiel en Monique uit Badhoevedorp

Michiel en Monique wonen samen met hun twee kinderen in een twee-onder-een-kapwoning in Badhoevedorp. Beiden hebben fijne herinneringen aan het huis, maar ze zijn het wel met elkaar eens dat ze beneden in elke ruimte net wat extra meters missen. Stylist Anya van de Wetering ging de uitdaging aan. Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

360 graden tour

Stephan en Laura uit Huizen

Stephan en Laura wonen samen met hun dochtertje en de kinderen van Stephan in Huizen. Laura is bij Stephan ingetrokken, maar voelt zich niet thuis in het huis. Ze heeft geprobeerd gezelligheid te creëren, maar dat is nog niet gelukt. Stylist Eva zorgde voor een efficiëntere indeling van de woning. Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

360 graden tour

Rachel en Holger uit Haarlem

We sloten het eerste seizoen van Verbouwen of Verhuizen af met Rachel en Holger uit Haarlem. Ze wonen samen met hun twee kinderen in een jaren ’30 woning. Het is een donker huis met een smalle keuken. De grote wens is meer licht, meer groen en een leefkeuken. Interieurontwerpster Carlein Kieboom ging aan de slag. Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

360 tours aflevering 8

Bron: in samenwerking met Samsung. 360 graden tours door 360fabriek.

nog meer: Smart Home