Van wand- tot sensorlampen: alles over buitenverlichting

beeld vtwonen Beeld

Met de juiste tuinverlichting creëer je instant sfeer én kun je ook in de avond van je tuin of balkon genieten. Bij vtwonen shop je verlichting voor iedere buitenruimte, bekijk onze favorieten.

Lees verder onder de advertentie

Sfeermakers

Een mooie lamp is de blikvanger van je tuin. Tuinverlichting heb je in veel verschillende soorten en maten en voor elke smaak is er wel een lamp die past bij stijl van je tuin. Zo zijn er wandlampen, staande lampen en tafellampen. Als je tuin niet al te groot is, past een subtiele grondspot misschien beter. Daarmee breng je sfeer in de tuin en zet je je planten of terras in de spotlights.

Lichtslingers

Voor sfeervol licht in de tuin is een lichtslinger perfect! Een ding is zeker: met een lichtsnoer kun je wel een knus avondje creëren. Ook handig: je kunt een lichtsnoer gemakkelijk bevestigen onder een overkapping, op het terras of aan de gevel. Staat ook nog eens heel gezellig.

Lees verder onder de advertentie

Hanglampen

Hanglampen voor buiten zijn helemaal on trend. Ze zijn supermakkelijk op te hangen aan een balkon of onder een overkapping. Heb je een veranda? Met een hanglamp is-ie pas écht compleet.

beeld vtwonen Beeld

€64.95 €55.00 KS Verlichting Jersey Wandlamp Klein

€15.00 €13.99 Calex LED E27 4W Standaard 10,5 cm Filament Lichtbron

Lees verder onder de advertentie

Sensorlampen

Echt handig: sensorlampen gaan automatisch aan als het donker wordt (schemersensor) of als ze beweging waarnemen (bewegingssensor). Hoef je nooit meer in het donker je sleutels te zoeken.

Solarlampen

Solarlampen gebruiken de kracht van de zon om ’s avonds jouw tuin te verlichten (lees: geen elektriciteitskosten). Ook hebben ze geen snoeren of kabels, waardoor je ze makkelijk kunt verplaatsen en werkelijk overal kunt neerzetten.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld buitenverlichting vtwonen
Beeld buitenverlichting vtwonen

Wil je optimaal genieten van je tuin? Dan mag de juiste verlichting niet ontbreken. Met deze vijf stappen maak je zelf een perfect lichtplan! Meer tuininspiratie vind je hier.

Lees verder onder de advertentie