Trend: cognackleurige meubels in huis

beeld vtwonen Beeld

Je kunt er bijna niet omheen: de cognackleur. Vooral Pinterest staat vol met alle mogelijke cognactinten in allerlei soorten leer. Van een cognackleurige bank tot een vleugje cognac in de vorm van een poef of sierkussen, er zijn tal van mogelijkheden. Welke cognackleurige meubels je ook kiest in deze kleur, je maakt met cognac gegarandeerd een statement.

Cognacleren bank als blikvanger

Met een leren bank, uitgevoerd in cognackleur maak je een statement in huis. De bank trekt de aandacht, valt op en nodigt uit om op te zitten. Het interieur heeft verder weinig nodig, maar het mag wel. Met een paar sierkussens in grafische patronen en een zachte vacht creëer je in een handomdraai een sfeervol en warm interieur. Dat wil jij toch ook? Hulp nodig? Lees dan het artikel 3x combineren met een cognac leren bank. Voor welke stijl ga jij?

Iets minder groot dan cognackleurige meubels

Is een leren bank in cognac of een stoel in dezelfde kleur teveel van het goede, maar ben je wel gek van deze kleur? Kies dan voor kleinmeubelen of woonaccessoires. Met een poef of sierkussen haal je dezelfde warmte en sfeer in huis zonder meteen in de weer te gaan met grote meubels. Bevalt het je? Dan kan een grote bank of fauteuil altijd nog.

Bron beeld: i-Sofa

Lees verder onder de advertentie