Shopgids: poster

beeld vtwonen Beeld

Posters fleuren een saaie muur direct op. Handig als je de muur niet wilt beschadigen met behang of verf. Wissel af tussen verschillende posters en geef je kamer direct een andere uitstraling. Wil je een poster kopen en ben je benieuwd welke bij jouw interieur past? En wil je weten hoe je een poster het beste kunt ophangen? Lees dan snel verder.

Lees verder onder de advertentie

Welke soorten?

Er bestaan ontelbaar veel soorten posters. Zo heb je posters van papier, canvas, kunststof en linnen. Maar niet alleen het materiaal verschilt, ook de print van de poster varieert enorm. Zoek je een grafisch design of wil je liever een leuke illustratie of prachtige foto? En wil je een poster kopen in zwart/wit of juist een kleurrijk exemplaar dat van de muur afspat? Er is voor elke muur in huis wel iets te vinden.

SHOP ALLE POSTERS

Doe het zelf!

Laat je inspireren door voorbeelden van wanddecoratie en posters. Wil je zelf eens een bijzondere en unieke poster maken? Hieronder lees je hoe.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Wanddecoratie: Fotolijsten, posters en meer

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

4x stylen met posters in lijsten

beeld vtwonen Beeld

DIY botanische wanddecoratie

Lees verder onder de advertentie

BEKIJK MEER MUUR INSPIRATIE

Ophangtips

Nu je een mooie poster hebt gevonden is het tijd voor de volgende stap: het ophangen. Er zijn verschillende manieren waarop je jouw poster aan de muur kunt hangen. Zo kun je kiezen voor een mooie lijst. Dit geeft je poster niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar beschermt hem ook tegen beschadigingen. Of maak gebruik van een speciaal ophangsysteem, zoals een houten frame. Het frame klem je aan de poster vast, waarna je deze met een koord aan de muur ophangt. Je kunt natuurlijk ook voor posterbuddies gaan, deze zijn niet zo duur, eenvoudig in gebruik en herbruikbaar.

BEKIJK HIER ALLE LIJSTEN

Lees verder onder de advertentie

Posters voor de allerkleinsten

Posters zijn leuk voor de woonkamer, slaapkamer, hal én kinderkamer. Zelfs voor de allerkleinsten onder ons bestaan genoeg leuke posters. Stoere illustraties, kleurrijke prints of lieve quotes: een poster maakt de babykamer af.

SHOP POSTERS VOOR DE KINDERKAMER