WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Gespot bij ShowUp: 9 hebberigmakende woonaccessoires

Wie geen genoeg krijgt van woonaccessoires kon afgelopen weekend zijn hart ophalen bij ShowUp. Onze redactie bezocht de beurs voor een flinke dosis wooninspiratie. Wat we zagen? In het voorjaar van 2022 draait alles om kleur: pastel, neon en zachte poedertinten. Deze snoeperige items wil je niet missen.

showup
showup

Wat is ShowUp?

ShowUp is een inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen met deelnemers uit binnen- en buitenland. Je vindt hier kleine, startende labels, jonge ontwerpers en bekende merken. Voor stylisten, pers en bloggers is de beurs een kans om nieuwe trends te spotten en inspiratie op te doen, zo ook voor onze redactie.

Neon kandelaars

Na de periode van lockdowns en maatregelen schreeuwen onze interieurs om vrolijkheid. Met neon accessoires geef je jouw huis (én humeur) een boost. Roze, paars, rood, blauw: alles mag en alles kan met deze colorblock kandelaars.

Showup
Showup

Dip dye kaarsen

Bij een neon kandelaar hoort uiteraard een net zo vrolijk gekleurde kaars. Deze dip dye exemplaren passen goed bij het neon thema en zijn een feestje om aan te steken. Ook gedraaide felroze kaarsen met metallic erin zijn favoriet.

Showup
Showup

Geribbelde waterfles

Dag plastic flessen, hallo glas! Deze waterfles van Paveau is een eyecatcher op tafel en tilt water drinken naar een hoger niveau. Is ie leeg? Hervullen maar! Zo draag je bij aan een wereld met minder afval. Extra mooi: Paveau steunt Charity: Water, een organisatie die zich inzet voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Showup

Pastel pannenset

Hoe gezellig zijn deze pannen? Met deze lila pannenset breng je kleur in de keuken. Hiervan krijg je spontaan zin om een potje te kokkerellen.

Showup

Fruitig servies

Een kop en schotel in de vorm van een watermeloen of een kom in de vorm van een broccoli? Ja graag. Het servies van Byon is grappig, verfrissend en fruitig. De herkenbare vormen geven je interieur een knipoog en toveren bij de gebruiker een lach op het gezicht. Handig voor het huidige aspergeseizoen: het serveerbord met porseleinen asperges erop.

showup
showup

Prints van olifantenpoep

Leuk om in te lijsten: de ambachtelijke prints van NA Design. Deze grafische prints zijn gezeefdrukt op olifantenpoeppapier. De rustige kleuren en ronde vormen passen goed bij de Japandi-stijl en andere minimalistische woonstijlen.

showup
showup

Oplaadkubus

Zijn opladers en kabbels bij jou thuis een doorn in het oog? Met deze oplader van Avolt is dat niet langer een probleem. De oplaadkubus is er in verschillende kleuren en maakt jouw thuiskantoor een stuk vrolijker.

showup
showup

Vloerkleden van PVC

De Zweedse vloerkleden van Pappelina zijn gemaakt van gecertificeerd PVC. Daardoor kunnen ze als binnen- en buitenkleed gebruikt worden. Door het materiaal verkleuren de vrolijke prints niet na een dagje in de felle zon. En is het kleed vies na een avond barbecueën in de tuin? Dan gooi je ‘m zo in de wasmachine.

Showup

Kleurige kopjes

Aj lov ju, de fijnste woorden om te horen als je ’s ochtends je eerste kopje koffie of thee naar binnen slurpt. De kopjes van Sisi dragen ieder een lieflijke boodschap en zijn daarom ideaal voor een kopje self love.

showup
showup

Shop de stijl…

nog meer: shopping