Editor’s choice: een witte eettafel

beeld vtwonen Beeld

Goed nieuws! Met deze soort eettafel kun je alle kanten op. Zo past de tafel bij elke woonstijl, elke soort ruimte en elk kleurenpalet. De witte eettafel is dus een musthave wanneer je op zoek bent naar een tijdloos, functioneel en mooi exemplaar. Hieronder handige stylingtips en de mooiste soorten.

Mix en match aan de witte eettafel

Een speelse mix aan de eettafel? Doe dan zoals Zuiver hierboven doet en mix verschillende soorten stoelen. Wordt de eettafel vaak gebruikt om lang aan te zitten? Dan kun je beter voor stoelen met armleuningen kiezen. Deze meubelstukken zitten meestal net wat fijner. Uiteraard mogen de stoelen verschillend van kleur zijn. Let echter wel erop dat deze kleuren bij elkaar passen. Kies er bijvoorbeeld voor om grijze en witte stoelen met elkaar te combineren.

Een lange eettafel voor etentjes met vrienden

Hoe fijn is het wanneer je genoeg ruimte in huis hebt voor een enorme eettafel? Heel fijn, maar helaas heeft niet iedereen daar plek voor. Een tip voor het uitkiezen van de lengte van de eettafel is om minstens 1,5 meter aan beide kanten van de tafel vrij te houden. Zo kun je er nog gemakkelijk langs lopen. Het is dus niet de bedoeling dat je daar nog spullen plaatst, kies dan voor nog meer lege ruimte.

De mooiste witte eettafels:


Lees verder onder de advertentie