WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De leukste accessoires voor een paaswaardige eettafel

Het is hoogste tijd om gezellig met elkaar om de tafel te gaan zitten en te genieten van een heerlijk paasontbijt. Til de tafelsetting naar een hoger niveau met deze accessoires voor op de eettafel. Gegarandeerd meer gezelligheid aan tafel!

pasen in de tuin met een gedekte tafel en planten

1. Moarc

Serviesset Made

Een mooie tafelsetting begint bij een mooi servies. Om de paassferen extra te benadrukken, kun je kiezen voor een gekleurde variant zoals deze van Made. In fijne pasteltinten in organische vormen. En extra uniek, want elk stuk is met de hand gemaakt in Marokko.

2. Gracie

Broste Copenhagen Gracie tafelkleed

Bij een paaswaardige tafel mag een tafelkleed natuurlijk niet ontbreken. Ga voor een lichtgewicht exemplaar in fijne en zachte kleuren om het paasgevoel te benadrukken. Hoe mooi is dit oudroze exemplaar van Broste Copenhagen?

3. Wildflower

Floriette droogbloemen

Van dit prachtige droogboeket van Floriette kun je tot lang na het paasontbijt genieten. Zet het boeket in z’n geheel in een mooie vaas op tafel of steek de takjes in meerdere minivazen verspreid over de tafel.

4. Pillar

Riverdale bestekset rose

Dat een plaatje met details gemaakt kan worden, bewijst dit sierlijke bestek. De ‘anders dan zilver’-kleur en de handvatten met reliëf van dit bestek van Riverdale zorgen voor de finishing touch op tafel.

LEES OOK
Van paasdecoratie tot feestelijk ontbijt: alles in huis voor een vrolijk Pasen

5. Spring Fantasy

pasen zwart wit

Zelfgemaakte kandelaars

Nog leuker dan paasdecoratie kopen? Paasdecoratie maken! vtwonen-stylist Fietje is aan de slag gegaan en heeft moderne, zwart witte paasdecoratie gemaakt, voor alle basic interieur-liefhebbers. Deze kandelaar is bijvoorbeeld leuk te combineren met deze zwarte kaarsen.

6. Marianne

Sander tafelkleed Marianne

Zachte kleuren, fijn katoen én bloemen: als dit geen lente op tafel is… Dit tafelkleed van Sander brengt het allemaal samen. Perfect om de tafel op een makkelijke manier om te toveren tot een lenteproof geheel.

7. Twirl

&Klevering Twirl Coupe

Een apperatief, dessert of cocktail serveer je tijdens Pasen het liefst in een mooi glas. Met z’n frisse poot en unieke coupe zeggen wij ‘cheers’ tegen dit glas van &Klevering.

8. 70’s

HKliving 70’s eierdoppen

Eieren en Pasen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Grote kans dus dat je er een aantal eet met de paasdagen. Serveer je ze op tafel? Dan mag een vrolijke eierdop niet ontbreken. Deze van HKliving zijn geweldig. Nog meer leuke doppen vind je hier.

LEES OOK
Aan tafel! De leukste ideeën voor Pasen

9. Tinka

House doctor flesvaas

Op de klassieke flesvaas raak je nooit uitgekeken. Je kunt ‘m eindeloos combineren en op alle plekken in huis kwijt. Of het nou is voor fijne paastakken of een mooi boeket bloemen: deze gekleurde vaas van House Doctor maakt het thuis extra vrolijk voor Pasen.

10. Teak

HKliving broodplank

Een serveerplank is essentieel als het om uitserveren én presentatie gaat. Hoe groter hoe beter. Deze broodplank van HKliving is het perfecte voorbeeld. Dé manier om smeersels en broodjes op een leuke manier te presenteren. Dat wordt smullen!

nog meer: shopping