Bamboe in de badkamer? Ja graag!

beeld vtwonen Beeld

Pandaberen zijn er dol op, maar ook wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Bamboe is hét materiaal van nu. Wellicht ken je al de bamboe tuinmeubels die volop aanwezig zijn in webshops, woonblogs en woontijdschriften. Maar vergeet niet dat bamboe ook heel goed kan in de badkamer. Je kunt er alle kanten mee op en bamboe in de badkamer zorgt voor veel sfeer.

Bamboe waskommen

Bamboe is een prachtig materiaal, dat zich uitstekend leent om te gebruiken voor het maken van waskommen. Onder andere de webshop Teakea verkoopt deze bamboe waskommen, die vervaardigd zijn uit 100% hernieuwbare bamboestengels. Deze bamboestengels zijn gelamineerd, zodat de waskommen waterdicht zijn. Uiteraard is dit voor je getest. Door de eenvoudige lijnen en warme tinten springen bamboe waskommen in het oog en zijn de bamboe waskommen een prima keuze bij het inrichten van je badkamer.

Bamboe badkameraccessoires

De combinatie van lichte kleuren op de muren en de grond en bamboe accessoires ter decoratie geeft jouw badkamer een beautysalon-uitstraling. Het geheel oogt rustig, sfeervol en ontspannen. Een plant in de badkamer lijkt gek, maar doet veel voor de sfeer in deze ruimte. De bamboe ladder is ook zo’n item dat de ruimte net iets sfeervoller maakt. Daarbij is de ladder functioneel, want je kunt er uitstekend je handdoeken aan laten drogen.

Mooi bamboe in de badkamer:


Lees verder onder de advertentie

Bron beeld: Tine K Home

Lees verder onder de advertentie