9x stijlvolle vazen die we nu in huis willen

beeld vtwonen Beeld

Of je er nu een bos bloemen in zet, een paar mooie droogbloemen of helemaal niets; vazen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons interieur. Deze knappe sfeermakers zorgen voor zowel een luxe als een gezellige sfeer. Hoe dat kan? Omdat de vaas in allerlei vormen en maten komt, heeft hij iedere keer weer een ander effect. Wij zetten onze favoriete stijlvolle vazen op een rij.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld styling Kim van Rossenberg. Fotografie Sjoerd Eickmans
Beeld styling Kim van Rossenberg. Fotografie Sjoerd Eickmans
De fauteuil is door William gemaakt, zitkussens gestoffeerd door Atelier Denis. Kussen met blad Ferm Living, plaid Ikea. Op de zwarte muur hangen een werk van Guy de Cointet (een print van het originele magazine, gratis uitgegeven in 1971) en een schilderij dat Liene maakte. De bijzettafel is een brocante vondst. Kurken kruk van Vitra. Vazen van de kringloop. Wit huisje Umbra. Juten vloerkleed House Doctor, andere van een tweedehandsmarkt. Lamp Jieldé. Beeld

Prints everywhere

De tijd van simpele transparante vazen is voorbij. Zeg hallo tegen allerlei soorten prints! Van gezellige spikkels en strepen tot een romantische ombré; niets is te gek. Welke van de onderstaande parels is jouw favoriet?

We love curves

Waar een vaas vroeger een simpele bolling of juist een trechtervorm had, zijn ze inmiddels geëvolueerd naar heuse kunstwerken. Kijk maar eens naar de bijzondere vormen van onderstaande vazen!

Lees verder onder de advertentie

Een beetje kleur

Accessoires waren altijd al dé manier om kleur aan je interieur toe te voegen, en de onderstaande vazen leveren opnieuw bewijs voor deze stelling. Of je nu een vaas kiest met één felle kleur of meerdere kleuren tegelijk, dat ze wonderen doen voor je huis (en humeur) hoeven we je niet uit te leggen.

Nog veel meer stijlvolle vazen vind je in onze shop. Houd je wel van een statement? Dan is een XXL vaas misschien iets voor jou.

Bron: Foto 1: styling Kim van Rossenberg Fotografie: Sjoerd Eickmans | Foto 2: vtwonen 2-2020

Lees verder onder de advertentie
Lees verder onder de advertentie