5x plantenhangers om een kale hoek sjeu te geven

Draaistoel en kussen ByDennis. Beeld vtwonen 03-2022 | styling Ilona Jongepier | fotografie Dana van Leeuwen
Beeld vtwonen 03-2022 | styling Ilona Jongepier | fotografie Dana van Leeuwen

Staat je vensterbank al bomvol met planten, maar wil je toch nóg meer groene vrienden in huis? Of wil je überhaupt meer groen? Fleur je ruimte op met planten in een hangpot. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, waardoor ze in iedere woonstijl passen. We hebben vijf leukerds verzameld.

Lees verder onder de advertentie
Madam Stoltz, Macrame hangmandjes zwart. Beeld Deens.nl
Beeld Deens.nl
Umbra triflora hangende bloempotten. Beeld vtwonen by Fonq
Beeld vtwonen by Fonq

Boho met stoere twist

De macramé-trend kwam een paar jaar geleden weer helemaal terug van weggeweest. Deze plantenhanger heeft een stoere twist door zijn zwarte kleur. Zo'n macramé hangpot is ideaal om zelfs de meest basic ruimte een vleugje boho te geven.

Setje

Wil je graag een setje planten bij elkaar? Deze drie hangpotten zijn bevestigd aan een stevige stalen stang. Zowel de stang als de hangertjes zijn verstelbaar. Speel met de hoogtes voor een opvallend effect. Je kunt ze eventueel voor het raam hangen voor extra privacy.

Dutchbone oasis plantenhanger. Beeld vtwonen by Fonq
Beeld vtwonen by Fonq
Ferm living speckle bloempot off-white. Beeld vtwonen by Fonq
Beeld vtwonen by Fonq

Goud

En hangpot kan de show stelen. Denk aan een gekleurde hanger in bijvoorbeeld roze, groen of goud. De gouden hangpot van Dutchbone heeft een unieke touch door zijn leren hangers en is mooi te stylen in een industriële woonstijl.

Minimalistisch design

Als je een kleurrijk interieur hebt, kun je ook gaan voor rustige tinten. Deze off-white keramieken pot van Ferm Living heeft een minimalistisch design en een natuurlijke uitstraling. Pluspunt: de touwtjes zijn verstelbaar.

Lees verder onder de advertentie
Mica Decorations plantenhanger. Beeld Wehkamp
Beeld Wehkamp

Trendy en chic

Een hangpot hoeft niet alleen aan een touw of stang te hangen. Dit gouden exemplaar kun je zo in de muur boren. Door de kleur krijgt de pot een trendy, chique look die het groen van een plant nog mooier naar voren laat komen.

Meer hangpotten shoppen

Bron: Beeld 1: vtwonen 12-2022 | styling Ilona Jongepier | fotografie Dana van Leeuwen | Beeld 2: Deens.nl | Beeld 3 t/m 5: vtwonen by Fonq | Beeld 6: Wehkamp

Lees verder onder de advertentie
Lees verder onder de advertentie